Wing Chun School

WingChunPaiOpendeurdag2019-1

De ideale zelfverdediging geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en zeker voor dames maar ook voor mannen van alle leeftijden. Wing Chun Kung Fu is geen competitiesport. Het is een gevechtskunst gebaseerd op concepten, principes en technieken.

Het is heel eenvoudig en toch niet gemakkelijk. Maar iedereen kan dit leren. Het enige wat je moet doen is blijven oefenen en je zal deze kunst onder de knie krijgen. Het lichaam wordt aangeleerd om altijd juist te reageren op situaties die zich voordoen.

Je leert vormen, drills, praktische oefeningen en dit alles wordt na verloop van tijd omgezet in sparring sessies (enkel indien je dit wenst). Je leert werken met stootkussens, pads en ook werken op de wooden dummy (een houten pop) maar ook met een lange stok en vlindermessen.

Kortom een volledige martial arts opleiding waarbij zowel op fysiek als mentaal vlak gewerkt wordt en waarbij ook je gezondheid aan bod komt. Wing Chun Kung Fu, Een zelfverdedigingskunst waarbij je met minimale inspanning maximaal effect beoogt. Op korte tijd leer je jezelf verdedigen, geen overbodige luxe in onze moderne maatschappij.

Wing Chun Pai Kwoon

WING CHUN PAI – WING CHUN KUNG FU SCHOOL

Onze school Wing Chun Pai is de enige erkende school van GM Kwok in België. Jan Sifu is een “indoor student”, een discipel van GM Kwok. In 2014 kreeg hij de titel van Master of Ip Man Wing Chun Kung Fu en in januari 2015 het certificaat van Master in de Samuel Kwok Wing Chun Martial Arts Association.

Sifu Ive werd instructor in 2014 in de SKWCMAA en is de eerste Sifu opgeleid in onze school.

In 2019 werd ook Sifu Leo instructor in de SKWCMAA. Er zijn nu dus dus 3 gecertificeerde, wereldwijd erkende leraars in onze school.

Wil je graag les volgen in onze school? Volg dan een proefmaand!

SEMINARIES INTERNATIONAAL