Wing Chun Pai Trainingskamp te Oevel

Enkele foto’s van ons eerste Wing Chun Pai trainingskamp sinds lang. 

Hierbij bedanken we Bernd en Esther om ons uit te nodigen. Heel wat werk voor hen om dit te organiseren en iedereen was heel enthousiast en dankbaar dat we dit konden en mochten doen.

Ook Simo Veke en Veronique extra bedanken om ons te helpen met de voorbereidingen van de BBQ. Ook Ivan en Jo die extra groenteschotels meebrachten. En natuurlijk alle leden die enthousiast hebben meegeholpen en meegetraind hebben. 

Een heel leuk weekend waarbij we in totaal een 13 à 14 uur getraind hebben. We deden drills, wat technische oefeningen een beetje Chi Sao en pmeer praktijkgerichte oefeningen.

Indien de mogelijkheid zich voordoet zullen we dit zeker nog herhalen. 

Voorlopig blijven we ook de gewone lessen buiten uitvoeren. Wil je graag eens kennismaken met onze lessen Wing Chun Kung Fu dan kan dat nog altijd via onze ZOMERACTIE

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, of fysieke mogelijkheden. Iedereen wordt persoonlijk begeleid. Maak deel uit van onze Wing Chun Kung Fu familie en verander je leven.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

Wing Chun Kung Fu Volwassenen

Ook de volwassenen zijn ondertussen al bijna een maand terug hard aan het werken. Zoals het goede krijgskunstenaars betaamt passen we ons aan de omstandigheden

%d bloggers liken dit: