Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association

Meer dan 40 jaar

Meer dan 50 clubs/scholen in meer dan 35 landen

SKWCMAA

De Samuel Kwok Martial Art Association werd meer dan 40 jaar geleden opgericht door grootmeester Samuel Kwok.
De visie van de federatie is om authentiek Ip Man Wing Chun op een uitzonderlijk hoog niveau te onderwijzen.

SKWCMAA is een wereldwijde federatie met vertegenwoordigers in meer dan 35 landen. Met meer dan 50 clubs/scholen en duizenden leden is de federatie 1 van de grootste Wing Chun Associaties wereldwijd.
De SKWCMAA is opgericht om het traditionele Ip Man Wing wereldwijd te promoten. Terwijl president grootmeester Samuel Kwok de wereld rondreist om de clubs/scholen te bezoeken om hen te helpen Ip Man Wing Chun in hun landen en regio’s te promoten.

De leden van de federatie zijn één grote Kung Fu-familie die wordt ondersteund door grootmeester Kwok en de associatie, niet alleen om Kung Fu te onderwijzen, maar ook om mensen van verschillende nationaliteit, ras en geloof als één geheel samen te brengen.

De federatie streeft ernaar elkaar te helpen en gelooft in samenwerken om een hoog niveau van Wing Chun Kung Fu en een fit en gezond leven te bereiken.

Jan Sifu maakt deel uit van het bestuur van de SKWCMAA en is ook secretaris van de federatie.

GM Samuel Kwok

GM Samuel Kwok is een 2de generatie Wing Chun Meester van Ip Man Wing Chun. Hij is een student van de 2 zonen van GM Ip Man, GM Ip Chung en GM Ip Chin.
Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in Wing Chun en heeft scholen onder zijn begeleiding in meer dan 35 landen. In 1981 werd hij benoemd als voorzitter en senior overzeese vertegenwoordiger van de Ip Chun Martial Art Association door GM Ip Chun.
In 1998 kreeg Samuel Kwok een BA honors degree van de Manchester University voor zijn levenslange inzet en prestaties in Martial Arts. Samuel Kwok kreeg vele awards onder andere van: World Wide Martial Arts Council, Legends of the Martial Art Hall of Fame, The London International Martial Arts Hall of Fame, USA Martial Arts Hall of Fame, The Martial Arts Hall of Fame, en nog vele andere.
Hij is de auteur van verschillende topverkopende boeken en DVD’s en is een werelderkende Grootmeester van Wing Chun. Hij werd geïnterviewd in vele magazines, kranten en televieshows in vele verschillende landen.
GrootmeesterSamuel Kwok reist nog steeds de wereld rond om het Ip Man Wing Chun te promoten en les te geven.

GM Kwok is de Sifu (leraar) en Kung Fu vader van Jan Sifu, hoofdlesgever in onze school.

“Jan Sifu is one of the most dedicated and knowledgeable teacher in Wing Chun .The standards are very high recognized world wide!”

Grandmaster Samuel Kwok