Van 6 tot 13 jaar

Kids Kung Fu

kung fu is hard werken

Wat je moet weten over Kids Kung Fu

De kwaliteiten van een kung fu beoefenaar die we ontwikkelen tijdens de trainingen zoals o.a. moed, kalmte, gezond verstand, vloeiendheid in de bewegingen, en mentale frisheid, kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven om je eigen leven en dat van anderen meer betekenis te geven.

Tijdens de lessen wordt er veel gevarieerd zodat de kinderen geen kans krijgen om zich te vervelen.
Soms vragen we ons af of het werkelijk het kind is dat Kung Fu wil volgen of dat het meer de ouders zijn die dit wensen.

Maar eigenlijk is de reden niet belangrijk waarom kinderen naar onze school komen. Het gaat over de ontwikkeling van de kinderen en dat is waar we naar streven om daar een positieve inbreng te hebben.

Een Kung Fu les is een andere omgeving dan een leslokaal en de kinderen zullen dit ook anders ervaren. Het is onze bedoeling om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen in een positieve sfeer.

belangrijkste kenmerken van de lessen

“Kinderen houden van hard werken”. Kung Fu kan vertaald worden als hard werken, en dat is wat kinderen ook graag doen, zonder dat ze het zelf beseffen.

In een omgeving waar discipline en zich goed en beleefd gedragen de norm is ontwikkelen de kinderen zich tot echte krijgskunst beoefenaars.

Zelfverdediging is slechts een klein deel van wat de kinderen leren in onze opleiding. De kinderen ontwikkelen diverse eigenschappen en we werken o.a. aan

VERBETER JE LICHAAMSVERMOGEN

We werken aan lichaam en geest. Oefeningen waarbij het lichaam sterker wordt gemaakt maar ook wilskracht en volharding zijn elementen waaraan gewerkt wordt tijdens de lessen.

oosterse tradities, leraars, medestudenten
RESPECT 96%
Leren om door te bijten en niet op te geven zonder te forceren
VOLHARDING 87%
Oog en hand coördinatie is heel belangrijk voor de ontwikkeling van de kids.
COÖRDINATIE 91%

THE TEAM

Hoofd lesgever

jan sifu

Een uitgebreid team staat ter beschikking van de Kids. Jan Sifu en zijn assistenten (Sihings Oscar, Tom, Rudy, Elvio, Norman en Jouric en Sije’s Sitska en Tine) zorgen voor een aangename leeromgeving.

hard werken

Stevige opwarmingen voor stamina, kracht en flexibiliteit

Verbazingwekkende resultaten

Iedereen wordt meegenomen in het enthousiasme om goed te presteren.

fun En Gezond

Het moet leuk blijven voor de Kids en vooral gezond.

LESDAGEN EN UREN

Woensdag

17u30 - 18u30

Zaterdag

09:00 - 10:00

Mogelijke vragen

Iedereen is welkom zolang we niet aan het maximum van 50 Kids zijn.

Neen, wij zorgen voor al het materiaal om te oefenen.

Het is verplicht om een uniform van de school aan te kopen. T-shirt, broek en gordel (Totaal € 60,00). Sportschoenen (liefst zwarte) zijn nodig. Deze moeten proper zijn anders mag je de zaal niet betreden, dus geen schoenen die ook buiten gedragen worden.

Deze lessen zijn enkel voor Kids tussen 6 en 13 jaar.

Iedereen oefent op eigen niveau dus ook de meer gevorderde leden worden apart genomen voor lessen volgens hun mogelijkheden.

kids kung fu proeflessen in juni!!!

Gebeurt niet in één dag

geef niet op zonder te proberen