ZELFVERTROUWEN – RESPECT – DISCIPLINE – FITHEID – MOTORISCHE VAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN – ZELFRESPECT – ZELFVERDEDIGING – FLEXIBILITEIT – COORDINATIE – PERSOONLIJKHEID – UITSTRALING – CONCENTRATIE – FOCUS

Jammer genoeg zijn we op dit ogenblik volzet, schrijf je in op de wachtlijst en zodra er plaatsen vrijkomen sturen we je een bericht voor een proefles.

Lessen

Van september tot juni

           Woensdag 17u30-18u30          
              6-13 jaar Kids Kung Fu              

Zaterdag 08u30-09u30
6-13 jaar Kids Kung Fu

Lidgeld: € 30,00 per maand. Geen les op feestdagen en schoolvakantiedagen.

Respect

Respect voor oostere tradities en respect voor leraars, medestudenten worden meegegeven in de opleiding.

Volharding

Leren om door te bijten en niet op te geven zonder te forceren. Karakter wordt gekweekt tijdens de lessen om uit te groeien tot flinke jongens en meisjes waar ouders trots op zijn.

Wing Chun Kung Fu is niet alleen kunnen vechten!

De kwaliteiten van een kung fu beoefenaar die we ontwikkelen tijdens de trainingen zoals o.a. moed, kalmte, gezond verstand, vloeiendheid in de bewegingen, en mentale frisheid, kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven om je eigen leven en dat van anderen meer betekenis te geven.

Coördinatie

Oog en hand coördinatie is heel belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Dit wordt aangeleerd tijdens de lessen zodat kinderen zowel links als rechts even handig worden.

Variatie

Tijdens de lessen wordt er veel gevarieerd zodat de kinderen geen kans krijgen om zich te vervelen.

Soms vragen we ons af of het werkelijk het kind is dat Kung Fu wil volgen of dat het meer de ouders zijn die dit wensen. Maar eigenlijk is de reden niet belangrijk waarom kinderen naar onze school komen. Het gaat over de ontwikkeling van de kinderen en dat is waar we naar streven om daar een positieve inbreng te hebben.

Een Kung Fu les is een andere omgeving dan een leslokaal en de kinderen zullen dit ook anders ervaren. Het is onze bedoeling om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen in een positieve sfeer.

“Kung Fu is hard werken”


“Kinderen houden van hard werken”. 
Kung Fu kan vertaald worden als hard werken, en dat is wat kinderen ook graag doen, zonder dat ze het zelf beseffen.

In een omgeving waar discipline en zich goed en beleefd gedragen de norm is ontwikkelen de kinderen zich tot echte krijgskunst beoefenaars.  

Zelfverdediging is slechts een klein deel van wat de kinderen leren in onze opleiding. De kinderen ontwikkelen diverse eigenschappen en we merken dit in:

  • Sociale interactiviteit
  • Zelfvertrouwen
  • Het hebben van een eigen mening
  • Niet bang zijn om iets fout te doen
  • Graag hun kunnen tonen aan anderen

 

  • Zich bewust zijn van hun gezondheid en fitheid
  • Respect voor hiërarchie en dit overbrengen naar ouders en familie
  • Verhoogde concentratie
  • Aanmoediging om dit allemaal over te brengen naar schoolactiviteiten

 

WING CHUN KUNG FU

RESPECT – ZELFVERTROUWEN – STRESSBESTENDIG – FLEXIBILITEIT – ZELFVERDEDIGING – PROFESSIONELE BEGELEIDING – UITSTRALING – FIT & GEZOND

Grootmeester Samuel Kwok

Grootmeester Samuel Kwok

2de generatie Ip Man Wing Chun Grootmeester
SKWCMAA

SKWCMAA

Onze school maakt deel uit van de Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association. Met meer dan 50 scholen in 35 landen en erkend door de VTAA in Hong Kong zijn onze certificaten wereldwijd erkend.

Wing Chun Pai Team

Wing Chun Pai Team

Professionele begeleiding door erkende leraars. Bekijk hier onze leraars: Wing Chun Pai Team

Een Kung Fu Familie

Lessen voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar in een familiale en ontspannen omgeving. Maak deel uit van onze Kung Fu familie en maak kennis met een eeuwenoude Chinese krijgskunst en haar traditionele waarden en gewoontes.