Kids Kung Fu

Sinds 2008

Inschrijven Kids Kung Fu

We zijn op dit moment volzet. Wil je graag starten schrijf je dan in op de wachtlijst. Zodra er plaatsen vrijkomen wordt je dan uitgenodigd voor een proefles in volgorde van de wachtlijst.

Een Kung Fu Familie
KidsKungFu2023-24
Kids KungFu 2023-2024

Wat leren de Kids?

“Kinderen houden van hard werken”. Kung Fu kan vertaald worden als hard werken, en dat is wat kinderen ook graag doen, zonder dat ze het zelf beseffen.

In een omgeving waar discipline en zich goed en beleefd gedragen de norm is ontwikkelen de kinderen zich tot echte krijgskunst beoefenaars.

Zelfverdediging is slechts een klein deel van wat de kinderen leren in onze opleiding. De kinderen ontwikkelen diverse eigenschappen en we werken o.a. aan

Perfecte balans tussen spel en discipline

Jan Sifu

Iedereen is welkom zolang we niet aan het maximum van 50 Kids zijn.

Neen, wij zorgen voor al het materiaal om te oefenen.

Het is verplicht om een uniform van de school aan te kopen. T-shirt, broek en gordel (Totaal € 60,00). Sportschoenen (liefst zwarte) zijn nodig. Deze moeten proper zijn anders mag je de zaal niet betreden, dus geen schoenen die ook buiten gedragen worden.

Deze lessen zijn enkel voor Kids tussen 6 en 13 jaar.

Iedereen oefent op eigen niveau dus ook de meer gevorderde leden worden apart genomen voor lessen volgens hun mogelijkheden.

Kids Kung Fu

Van 6 tot 13 jaar
Lessen:
  • 2 lessen per week (je bent niet verplicht om beide lessen te volgen).
    Woensdag 17:30-18:30
    Zaterdag 9:00-10:00
Extra verplichte kosten:
  • Verzekering + Federatie (€ 40,00 per kalenderjaar)
  • Kledij (€ 65,00 T-shirt-Broek-Gordel)