Hard Werken Voor Maximaal Resultaat

onze lessen

Transformeer Jezelf

verander en probeer iets nieuws

De ideale zelfverdediging geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en zeker voor dames maar ook voor mannen van alle leeftijden. Wing Chun Kung Fu is geen competitiesport. Het is een gevechtskunst gebaseerd op concepten, principes en technieken.

Het is heel eenvoudig en toch niet gemakkelijk. Maar iedereen kan dit leren. Het enige wat je moet doen is blijven oefenen en je zal deze kunst onder de knie krijgen. Het lichaam wordt aangeleerd om altijd juist te reageren op situaties die zich voordoen.

WCPVolwassenen01

Ontdek een nieuwe passie

onze lessen

een eeuwenoude martial art

Wing chun kung fu

Je leert vormen, drills, praktische oefeningen en dit alles wordt na verloop van tijd omgezet in sparring sessies (enkel indien je dit wenst).

Je leert werken met stootkussens, pads en ook werken op de wooden dummy (een houten pop) maar ook met een lange stok en vlindermessen.

Kortom een volledige martial arts opleiding waarbij zowel op fysiek als mentaal vlak gewerkt wordt en waarbij ook je gezondheid aan bod komt.

Een zelfverdedigingskunst waarbij je met minimale inspanning maximaal effect beoogt. Op korte tijd leer je jezelf verdedigen, geen overbodige luxe in onze moderne maatschappij.

Lessen Rooster 2021

Maandag 19u00-20u30 Wing Chun Kung Fu vanaf Uniform Zwart
Dinsdag 19u00-20u30 Wing Chun Kung Fu Gordels Wit-Geel-Oranje
Woensdag 19u00-20u30 Wing Chun Kung Fu vanaf Uniform Zwart
Donderdag 19u00-20u30 Wing Chun Kung Fu Gordels Wit-Geel-Oranje
Zaterdag 10u30-12u00 Wing Chun Kung Fu Alle niveau’s

KUNG FU IS HARD WERKEN

kids KUNG FU

“Kinderen houden van hard werken”. Kung Fu kan vertaald worden als hard werken, en dat is wat kinderen ook graag doen, zonder dat ze het zelf beseffen.
In een omgeving waar discipline en zich goed en beleefd gedragen de norm is ontwikkelen de kinderen zich tot echte krijgskunst beoefenaars.
Zelfverdediging is slechts een klein deel van wat de kinderen leren in onze opleiding. De kinderen ontwikkelen diverse eigenschappen en we merken dit in:

Respect voor oostere tradities en respect voor leraars, medestudenten worden meegegeven in de opleiding. Leren om door te bijten en niet op te geven zonder te forceren. Karakter wordt gekweekt tijdens de lessen om uit te groeien tot flinke jongens en meisjes waar ouders trots op zijn

Lessen Rooster 2021

Woensdag 17u30-18u30 Kids Kung Fu 6-13 jaar
Zaterdag 09u00-10u00 Kids Kung Fu 6-13 jaar

QI GONG

qi gong

Qigong is een praktijk die eeuwenlang door toegewijde beoefenaars is doorgegeven – vanwege zijn transformerende kracht over de geest, zijn genezende effecten op het lichaam en zijn rijke verbinding met de natuurlijke wereld.

Het is een eenvoudig concept met tal van voordelen. Energetische oefeningen die stagnerende Qi bewegen, kunnen helpen de lymfestroom te stimuleren … gifstoffen uit je lichaam te verwijderen … je hart- en zenuwstelsel te verbeteren … de hormoonbalans te ondersteunen … je gewrichten te smeren … en je botten minder kwetsbaar kunnen maken.

Lessen Rooster 2021

Dinsdag 17u45-18u45 Qi Gong (Jan Sifu)
Zaterdag 12u30-13u30 Qi Gong (Marie-Anne)