food wood people woman

Goede gewoontes ipv. goede voornemens

We zijn ondertussen al enkele dagen ver in het nieuwe jaar en ongetwijfeld hebben we ook dit jaar veel goede voornemens.

Maar hoe staat het ermee na enkele dagen? Zijn ze er nog of liggen ze al in de prullenmand?

90% van alle goede voornemens (alle statistische gegevens in dit artikel zijn 100% onze eigen interpretatie) zijn al na enkele dagen afgevoerd. En het is meestal wachten op het einde van het jaar vooraleer ze weer boven water komen.

En zo gaat het elk jaar. het is niet dat we niet willen maar het komt er gewoon niet van. Meestal is een gebrek aan tijd ons excuus. En tijd is inderdaad enkel maar een excuus. 

Tijd is keuzes maken en vooral plannen. Als je echt iets wil wel dan kan je dat doen. Iedereen heeft tijd, het zijn alleen de keuzes die je maakt wat je met die tijd wil doen die bepalen of je tijd hebt of niet.

Onze studenten leren de gewoonte creëren om te oefenen, niet alleen op de lessen maar ook thuis. Onze studenten worden gemotiveerd om te werken aan hun opleiding door de extra cursussen die inbegrepen zijn in het lidgeld. 

Als je lid bent van onze Wing Chun Kung Fu school heb je toegang tot alle cursussen die ook online staan op de website jansifu.com.

Op deze manier creëren we gewoontes, een gewoonte om naar de les te komen, een gewoonte om te trainen, een gewoonte om voor je lichaam te zorgen, een gewoonte om jezelf Fit & Gezond te houden.

Kortom een gewoonte om jezelf goed in je vel te voelen zonder dat het een extra inspanning vergt, zonder dat je goede voornemens moet uitspreken. Gewoon omdat het iets wordt dat tot je dagelijkse leven behoort zoals eten en drinken. 

Wil je zelf kennis maken met onze Kung Fu school dan kan dat via een proefmaand Wing Chun Kung Fu. Je hebt dan toegang tot alle lessen en cursussen online en live in de school.

Niet twijfelen gewoon doen en je bent het jaar fantastisch gestart met een goed voornemen dat een goede gewoonte wordt!

Wing Chun kung fu lessen

Deel :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Meer berichten

Nieuwe lessen Kung Fu Body Stretching

Start binnen: Dagen Uren Minuten Seconden Nieuw seizoen Fit & Gezond – Kung Fu Body Stretching! PlanningSeptember tot december: We

Interview Grootmeester Samuel Kwok

Video van een interview dat werd afgenomen van Grootmeester Samuel Kwok. Er komen heel wat interessante onderwerpen aan bod over

Ardennen 2022 verslag en foto’s.

Het trainingskamp in de Ardennen zit er weer op en het was een geweldige week.  Veel deelnemers namen afscheid met