Je bent nooit te oud … (ook jij niet)

Eén van de meest voorkomende vragen die we krijgen is: “Ben ik niet te oud om te starten?”.

En het antwoord is altijd hetzelfde, je bent nooit te oud. Veel leden in onze school starten tussen de leeftijd van 40 en 55 jaar.

Dat is ook de leeftijd waarop in onze maatschappij veel mannen met een burnout of een mid-life crisis kampen. Het is een leeftijd waarop we ons soms afvragen wat we al bereikt hebben in ons leven. En dan beginnen we na te denken over de tijd toen we jong waren en welke dromen we hadden. En soms hebben we die dromen gerealiseerd maar soms hebben we dat niet gedaan.

Gitaar of piano leren spelen, tekenen en schilderen, reizen, talen leren en … kung fu (zoals onze jeugdhelden Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Li, e.a.) zijn dan de meest voorkomende gedachten die door ons hoofd spelen.

Maar dan denken we dikwijls dat we nu te oud zijn om daarmee te starten. Maar dat is helemaal niet zo, we kunnen nu nog altijd starten, het alternatief is niet starten of wachten tot we er echt te oud voor zijn en dan jammeren dat we dit of dat graag hadden gedaan maar dat we de kans niet gehad hebben.

Wel schilderen of gitaar leren spelen kunnen we je niet leren. Maar waar we je wel de kans toe kunnen geven is om te starten met Wing Chun Kung Fu.

De kans om die dromen die je had toch nog waar te maken. De kans om Kung Fu te beoefenen zodat je terug vol zelfvertrouwen, fit, energiek als een echte Kung Fu Martial Artist voelt en je niet meer ongelukkig, futloos en zonder energie te voelen.

Je lichaam terug in een goede conditie te brengen, leniger en flexibeler dan je je in lange tijd hebt gevoeld want we werken niet alleen aan vechten alleen. In onze school zorgen we ervoor dat ook je gezondheid alle kansen krijgt om terug open te bloeien.

Twijfel niet en schrijf je hieronder NU in voor een proefmaand. Of ga je wachten tot het echt te laat is?

Wing Chun kung fu lessen

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

Kids Kung Fu Proeflessen in juni

In juni kunnen alle Kids tussen 6 en 13 jaar een proefles komen volgen. De inschrijvingen voor het seizoen 2022-2023 starten ook in juni. Zoals

GM Samuel Kwok Seminarie België 2022

Zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 Na enkele coronajaren is Grootmeester Samuel Kwok terug in België in juli van dit jaar. Iedereen is welkom

WCP Proefmaand

Volg 1 maand alle lessen voor je niveau op dinsdag, donderdag en zaterdag

%d bloggers liken dit: