Onze leden groeien verder in hun opleiding!

Er zijn deze en vorige maand weer heel wat leden die een niveau gestegen zijn. Niet alleen bij de Kids zijn er leuke vorderingen maar ook bij de volwassenen zijn er enkelen die de stap hebben gezet van de beginnersgroep naar de meer gevorderden groep.

Enkele weken geleden deed Jakob dat al en deze week voegden ook Ingrid, Yujie en Wim zich daarbij. 

Zij zijn het zoveelste bewijs dat volharding loont. Zij hebben getoond dat door vele lessen bij te wonen je niveau steeds beter wordt. Ook al heb je soms kwetsuren dan nog kan je Wing Chun Kung Fu beoefenen en er steeds beter in worden.

Enkel door vol te houden en de lessen bij te wonen zal je ook dat bereiken wat je wil bereiken. Ieders doel is anders maar de weg ernaartoe is dezelfde. Er zijn geen excuses mogelijk. Onze meer gevorderde leden tonen elke les opnieuw dat het niveau dat ze al bereikt hebben er niet vanzelf is gekomen. Kung Fu is lang en hard werken om iets te bereiken. En zij zijn het voorbeeld om te volgen. 

We hebben een sterke groep van leden die al lange tijd in de school zijn en die je ook altijd zullen helpen in je opleiding. het zij door te assisteren tijdens de lessen, hetzij door je te helpen bij bepaalde oefeningen die dan samen worden gedaan.

In onze school is iedereen belangrijk en iedereen die start in onze school wordt persoonlijk begeleidt op de best mogelijke manier. 

Dus een dikke proficiat aan Jakob, Ingrid, Yujie en Wim voor het behalen van het certificaat Siu LIm Tao van de Samuel Kwok Wing Chun Association en Uniform Zwart. Maar ook aan Laurien, Peter, Ivan, Philip, Nick en alle anderen die grote stappen vooruit zetten en waar er de volgende weken nog niveau’s zullen gestegen worden.

Dikke proficiat van het hele Wing Chun Pai Team!!!

Wing Chun kung fu lessen

Deel :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Meer berichten

Nieuwe lessen Kung Fu Body Stretching

Start binnen: Dagen Uren Minuten Seconden Nieuw seizoen Fit & Gezond – Kung Fu Body Stretching! PlanningSeptember tot december: We

Interview Grootmeester Samuel Kwok

Video van een interview dat werd afgenomen van Grootmeester Samuel Kwok. Er komen heel wat interessante onderwerpen aan bod over

Ardennen 2022 verslag en foto’s.

Het trainingskamp in de Ardennen zit er weer op en het was een geweldige week.  Veel deelnemers namen afscheid met