Onze leden groeien verder in hun opleiding!

Er zijn deze en vorige maand weer heel wat leden die een niveau gestegen zijn. Niet alleen bij de Kids zijn er leuke vorderingen maar ook bij de volwassenen zijn er enkelen die de stap hebben gezet van de beginnersgroep naar de meer gevorderden groep.

Enkele weken geleden deed Jakob dat al en deze week voegden ook Ingrid, Yujie en Wim zich daarbij. 

Zij zijn het zoveelste bewijs dat volharding loont. Zij hebben getoond dat door vele lessen bij te wonen je niveau steeds beter wordt. Ook al heb je soms kwetsuren dan nog kan je Wing Chun Kung Fu beoefenen en er steeds beter in worden.

Enkel door vol te houden en de lessen bij te wonen zal je ook dat bereiken wat je wil bereiken. Ieders doel is anders maar de weg ernaartoe is dezelfde. Er zijn geen excuses mogelijk. Onze meer gevorderde leden tonen elke les opnieuw dat het niveau dat ze al bereikt hebben er niet vanzelf is gekomen. Kung Fu is lang en hard werken om iets te bereiken. En zij zijn het voorbeeld om te volgen. 

We hebben een sterke groep van leden die al lange tijd in de school zijn en die je ook altijd zullen helpen in je opleiding. het zij door te assisteren tijdens de lessen, hetzij door je te helpen bij bepaalde oefeningen die dan samen worden gedaan.

In onze school is iedereen belangrijk en iedereen die start in onze school wordt persoonlijk begeleidt op de best mogelijke manier. 

Dus een dikke proficiat aan Jakob, Ingrid, Yujie en Wim voor het behalen van het certificaat Siu LIm Tao van de Samuel Kwok Wing Chun Association en Uniform Zwart. Maar ook aan Laurien, Peter, Ivan, Philip, Nick en alle anderen die grote stappen vooruit zetten en waar er de volgende weken nog niveau’s zullen gestegen worden.

Dikke proficiat van het hele Wing Chun Pai Team!!!

Wing Chun kung fu lessen

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »