NIEUW!!! Starterscursus Wing Chun Kung Fu

Dan wordt jij misschien één van de 10 deelnemers aan onze nieuwe starterscursus

Op dinsdag 3 mei starten we met een nieuwe starterscursus. Iedereen kan en mag zich kandidaat stellen vanaf 14 jaar. Maar opgelet er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Je kan hieronder je aanvraag starten om deel uit te maken van deze starterscursus.

 Vraag jij je al lang af of Kung Fu iets voor jou zou zijn? Heb je nood aan een nieuwe passie, een nieuwe wending in je leven? Wil je graag fitter en energieker worden? Wil je leniger, flexibeler worden? Wil je gewoon sterker worden, sterker in je schoenen staan en dit zonder elke dag saaie, lange uren in een gym te moeten doorbrengen? Of wil je gewoon leren om jezelf te verdedigen? Deel uitmaken van een echte Kung Fu familie? 

Als je op één van bovenstaande vragen ja antwoordt dan is onze Wing Chun Kung Fu school de oplossing voor jou om je leven te veranderen. 

OPGELET: slechts 10 plaatsen vrij

Wij zorgen voor een professionele omkadering en begeleiding. Onze school is geëvolueerd naar een volwaardige Kung Fu school met alle benodigde materialen en ruimtes. Onze lesgevers zijn wereldwijd erkend en gecertifieerd. We willen ook iedereen de kans geven om daar deel van uit te maken. 

Maar we hebben slechts 10 plaatsen vrij dus je dient zo snel mogelijk je aanvraag te versturen (onderaan deze pagina). Doe het onmiddellijk en dan contacteren we je binnen een paar dagen.

Veelgestelde vragen.

Waar zijn de lessen? In onze zaal te Mortsel, Mechelsesteenweg 145

Wanneer zijn de lessen? Op dinsdag (in juli op woensdag) en donderdag 19u00-20u30 en op zaterdag 12u00-13u30

Wat heb ik nodig? Enkel sportieve kledij en propere sportschoenen

Ben ik niet te oud? Neen, iedereen kan volgens eigen niveau en mogelijkheden de lessen volgen.

Wat na de 3 maanden? Dan bespreken we samen of je de lessen wenst en kan verder zetten.

 

Wil ook jij een Kung Fu lichaam en Kung Fu energie zonder uren per dag in de gym door te brengen? Dien dan nu snel je aanvraag in

3-maanden starterscursus

Start op dinsdag 3 mei (mei- juni - juli)
200
97,00
  • 3 maanden les
  • Professionele, persoonlijke begeleiding
  • Account op de leden-website
  • Toegang tot +20 online cursussen
  • Toegang tot +300 uren online opgenomen lessen
  • Sportverzekering voor 3 maanden
Popular

START HIER MET JE AANVRAAG

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

Laatste les Kids Kung Fu

Woensdag 29 juli is reeds de laatste les van Kids Kung Fu van dit seizoen. Het was ook voor de Kids nog een raar seizoen

Kids Kung Fu Trainingskamp

8-12 AUGUSTUS 2022 KIDS KUNG FU TRAININGSKAMP Maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 16u00 Sport, spel, plezier in een traditionele Kung Fu omgeving.

%d bloggers liken dit: