Laatste les Kids Kung Fu

Woensdag 29 juli is reeds de laatste les van Kids Kung Fu van dit seizoen.

Het was ook voor de Kids nog een raar seizoen met de corona maatregelen die in het begin van het seizoen nog van toepassing waren.

Maar ze hebben zich uitstekend verweerd en een heel mooi seizoen afgelegd.

Velen hebben nieuwe streepjes en gordels verdiend en hebben een grote sprong voorwaarts gemaakt in hun opleiding. We zijn zeer benieuwd naar wat ze nog allemaal in hun mars hebben. Er beginnen zich bij de uniformen al studenten met echte Kung Fu uitstraling te ontwikkelen. 

Ook voor ons is dit een heel sterke motivatie om op de ingeslagen weg verder te gaan.

 

Zoals elk jaar werd er ook dit jaar een student van het jaar verkozen en dit jaar was dat Morrisson. Uitermate verdiend en van ons allemaal een heel dikke proficiat aan Morrisson!!!

Morrisson
Morrisson

We sluiten het seizoen af maar niet zonder alle assistenten te bedanken die ook dit jaar weer hun uiterste best hebben gedaan om voor een zo goed mogelijke opleiding te zorgen. Zonder hen was er geen Kids Kung Fu. Daarom een zeer grote dank u aan Jor Gao Oscar, Sije Sitska, Sihing Norman, Sihing Rudy, Sihing Elvio, Sihing Jouric en Sihing Jean-Pierre. maar ook Marie-Anne vergeten we niet die elke woensdag en zaterdag klaar stond om de ouders aan een drankje te helpen. Dankjewel allemaal.

Het seizoen zit erop maar we hebben dit jaar nog het Kids Kung Fu Trainingskamp. Je kan hiervoor nog steeds inschrijven. Hieronder kan je alle info vinden en ook inschrijven. 

 Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan je nu ook reeds doen. We nemen slechts 50 Kids aan dus er snel bij zij zijn is de boodschap.

We wensen alle Kids en ouders een fijne vakantie en hopen iedereen in september terug te zien.

8-12 AUGUSTUS 2022

KIDS KUNG FU

TRAININGSKAMP

Maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 16u00

Sport, spel, plezier in een traditionele Kung Fu omgeving. Intensieve lessen, hard werken maar ook voldoende tijd voor spel en plezier. We werken voor leden van de school ook verder aan de individuele opleiding en specifieke oefeningen.

Inbegrepen:

  • 5 dagen lessen Kids Kung Fu
  • 1 maaltijd per dag
  • T-shirt van de school (enkel bij volledige week)
 
Prijs:
€ 40,00 per dag
Snel inschrijven is de boodschap, je krijgt dan binnen de 24 uur een mail met alle info en betalingsinfo. na je betaling is de inschrijving pas definitief.
 
* Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers, volzet is volzet!!!

KIDS KUNG FU
TRAININGSKAMP

8-12 AUGUSTUS 2022

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »