Proeflessen zaterdag 3 september

Nu zaterdag is er een uitzonderlijke mogelijkheid om een proefles te komen volgen tijdens de opendeurdag. Je hoeft je daarvoor niet in te schrijven, iedereen is welkom.

We zijn er om je te helpen dat te bereiken wat je wil bereiken. Een Fit & Gezond lichaam elke dag van het jaar. Tijdens de opendeurdag kan je ook alle info krijgen over onze andere lessen zoals Kung Fu Body Fitness en Kung Fu Body Stretching.

Adres:

Mechelsesteenweg 145 -2640 Mortsel

Planning van de dag:

11u00-11u30 Proefles KIDS KUNG FU (6-13 jaar)
13u00-14u00 Proefles WING CHUN KUNG FU
15u00-15u30 Proefles QI GONG

Zeker propere sportschoenen meebrengen anders kan je de proefles niet volgen.

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »