Nieuwe Actie 2 Voor 1 in November!

NIEUWE STARTERS CURSUS IN
NOVEMBER EN DECEMBER!!!

2 VOOR 1 ACTIE !!!!

2 maanden trainen, november en december
voor de prijs van 1 maand!

Er is maar 1 manier om te weten te komen of Wing Chun Kung Fu en onze opleiding iets voor jou is en dat is door 2 maanden mee te komen trainen met al onze andere leden.

Wij zijn de grootste Wing Chun Kung Fu school van België en dat komt door onze passie om elke van onze studenten de best mogelijke opleiding te bieden.

Verander nu je leven en wordt fit, gezond en sportief met een professionele opleiding in onze Kung Fu school. Een persoonlijke aanpak volgens iedereens eigen mogelijkheden en capaciteiten.

Iedereen is welkom vanaf 14 jaar tot …. niet denken dat je te oud bent, dat je fysiek niet in orde bent, dat je geen tijd hebt, … of welke uitvlucht ook. Zowel dames als heren zijn welkom om zichzelf te leren verdedigen met Wing Chun Kung Fu. Een eeuwenoude Chinese krijgskunst die je mentaal en fysiek in staat zal stellen om jezelf te verdedigen en waarbij we ook stevig werken aan je gezondheid en fysieke paraatheid, voor een lang, fit en gezond leven.

Ben je klaar om te starten? Schrijf je nu onmiddellijk hieronder in, je krijgt dan onmiddellijk een mail met alle verdere info.

Nieuwe starters cursus te Mortsel

Start mee in november met een nieuwe starterscursus in onze school. 

Lessen op dinsdag en donderdag 19u00-20u30 en op zaterdag 12u00-13u30.

Ben je klaar om fitter, energieker en leniger te worden? Wij zijn klaar om jou te helpen. 

Schrijf je vandaag in en profiteer van onze ACTIE 2 voor 1, je krijgt onmiddellijk een email met alle verdere info.

Prijs: €120,00 € 60,00

Inbegrepen:

  • 2 maanden les
  • Professionele, persoonlijke begeleiding
  • Account op de leden-website
  • Toegang tot +20 online cursussen
  • Toegang tot +300 uren opgenomen online lessen
  • Sportverzekering voor 2 maanden
  • 3 lessen per week

Recente Artikels

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »