Nieuwe website SKWCMAA

Nieuwe website SKWCMAA

De SKWCMAA (Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association) waartoe onze school behoort heeft een nieuwe website.

Deze wereldwijde federatie is één van de grootste Wing Chun organisaties die er bestaan en heeft clubs over heel de wereld.

Daardoor kunnen wij certificaten uitschrijven voor onze leden die wereldwijd erkend zijn en die garant staan voor een kwaliteitsvolle opleiding. Enkel wie slaagt voor de hoge eisen die er gesteld worden zal een certificaat krijgen, wij zijn geen zwarte gordel fabriek. Dit is de enige manier om het traditionele Ip Man Wing Chun Kung Fu systeem te behouden.

Elk lid van onze school kan een account aanmaken op de website van de federatie en heeft op die manier toegang tot de diverse videos en pagina’s voor leden.

Je kan er contact maken met leden van over heel de wereld en clubs opzoeken op plaatsen waar je bijvoorbeeld op vakantie bent en er eens een les mee volgen.

Als lid kan je ook de videos bekijken van de vormen zoals ze uitgevoerd moeten worden. Het zijn vormen uitgevoerd door Grootmeester Samuel Kwok. Het is een goede check of de vormen die in je school/club worden uitgevoerd wel echt de juiste zijn. 

Zeker de moeite om de website eens te bezoeken en eens rond te neuzen. 

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Meer berichten

Trainingskamp Ardennen 2023

Vrijdag 21 juli – vrijdag 28 juli 2023 Trainingskamp Ardennen 2023 We hebben terug geboekt op de locatie waar we