Nieuwe website SKWCMAA

De SKWCMAA (Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association) waartoe onze school behoort heeft een nieuwe website.

Deze wereldwijde federatie is één van de grootste Wing Chun organisaties die er bestaan en heeft clubs over heel de wereld.

Daardoor kunnen wij certificaten uitschrijven voor onze leden die wereldwijd erkend zijn en die garant staan voor een kwaliteitsvolle opleiding. Enkel wie slaagt voor de hoge eisen die er gesteld worden zal een certificaat krijgen, wij zijn geen zwarte gordel fabriek. Dit is de enige manier om het traditionele Ip Man Wing Chun Kung Fu systeem te behouden.

Elk lid van onze school kan een account aanmaken op de website van de federatie en heeft op die manier toegang tot de diverse videos en pagina’s voor leden.

Je kan er contact maken met leden van over heel de wereld en clubs opzoeken op plaatsen waar je bijvoorbeeld op vakantie bent en er eens een les mee volgen.

Als lid kan je ook de videos bekijken van de vormen zoals ze uitgevoerd moeten worden. Het zijn vormen uitgevoerd door Grootmeester Samuel Kwok. Het is een goede check of de vormen die in je school/club worden uitgevoerd wel echt de juiste zijn. 

Zeker de moeite om de website eens te bezoeken en eens rond te neuzen. 

Recente Artikels

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »