Nieuwe website SKWCMAA

De SKWCMAA (Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association) waartoe onze school behoort heeft een nieuwe website.

Deze wereldwijde federatie is één van de grootste Wing Chun organisaties die er bestaan en heeft clubs over heel de wereld.

Daardoor kunnen wij certificaten uitschrijven voor onze leden die wereldwijd erkend zijn en die garant staan voor een kwaliteitsvolle opleiding. Enkel wie slaagt voor de hoge eisen die er gesteld worden zal een certificaat krijgen, wij zijn geen zwarte gordel fabriek. Dit is de enige manier om het traditionele Ip Man Wing Chun Kung Fu systeem te behouden.

Elk lid van onze school kan een account aanmaken op de website van de federatie en heeft op die manier toegang tot de diverse videos en pagina’s voor leden.

Je kan er contact maken met leden van over heel de wereld en clubs opzoeken op plaatsen waar je bijvoorbeeld op vakantie bent en er eens een les mee volgen.

Als lid kan je ook de videos bekijken van de vormen zoals ze uitgevoerd moeten worden. Het zijn vormen uitgevoerd door Grootmeester Samuel Kwok. Het is een goede check of de vormen die in je school/club worden uitgevoerd wel echt de juiste zijn. 

Zeker de moeite om de website eens te bezoeken en eens rond te neuzen. 

Recente Artikels

Chinees Nieuwjaar 2024: Reflectie en Vernieuwing

Chinees Nieuwjaar, een tijd van vernieuwing en vreugde, verwelkomt op 10 februari 2024 het Jaar van de Draak. Dit festival, diep geworteld in de Chinese cultuur, biedt een unieke kans om de verbinding tussen onze Wing Chun Kung Fu praktijk en de rijke geschiedenis van China te verkennen. Hoewel we

Lees meer »