Lidgelden worden niet verhoogd!

Lidgelden worden niet verhoogd!

Inderdaad, onze lidgelden verhogen niet.

Ondanks de moeilijke tijden voor veel mensen, zeker niet voor iedereen, blijft het toch de allergrootste prioriteit om aan onze gezondheid te werken. Moeilijke tijden of niet.

Vandaar dat we iedereen de kans willen blijven geven om lid te blijven van onze school of om lid te worden.

Want onze gezondheid zal ervoor zorgen dat we geld besparen en net dat is nodig in deze tijden. We worden bedolven onder tips om te besparen maar jammer genoeg zien we nergens tips om te besparen op ons doktersbezoek of op onze ziekelijke fascinatie voor geneesmiddelen.

Net nu is het zo belangrijk om aan onze gezondheid te werken zodat we fit, gezond en lang kunnen leven. 

En dat is nu wat jammer is omdat het zo eenvoudig is en dat we dat “vergeten” te doen.

Binnenkort is het weer Nieuwjaar en gaan we iedereen een Gelukkig Nieuwjaar wensen en een goede gezondheid want dat is toch het allerbelangrijkste, nietwaar?

Maar dan zijn we meestal na een paar uur al vergeten wat onze goede voornemens waren.

Wel wij zullen blijven hameren op dezelfde nagel: Je gezondheid is je eigen verantwoordelijkheid, enkel die van jou, er zijn geen excuses.  Ook tijdsgebrek is geen excuus. Tijd is een keuze. Een keuze die je zelf maakt.

Wat vindt je nu echt belangrijk? Wat is er belangrijker dan een rijk lang gevuld leven dat je fit én gezond kan beleven? We hebben maar 1 leven dus maak er het beste van.

Wil je later op je sterfbed jammeren over alles wat je had willen doen of wil je vertellen over alles wat je hebt kunnen doen?

En daarom verhogen we onze lidgelden niet, en we gaan dit zolang mogelijk volhouden tot de economische realiteit ons achterhaald.

In onze school werken we niet alleen aan zelfverdediging, een krijgskunst is zoveel meer dan enkel wat technieken en vormen. Het is een levensvisie, een manier om in het leven te staan, een manier om andere mensen te helpen.

Elke dag opnieuw werken aan je gezondheid, er is niets belangrijkers!

Wil je graag starten in onze school volg dan de starterscursus.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Meer berichten

Trainingskamp Ardennen 2023

Vrijdag 21 juli – vrijdag 28 juli 2023 Trainingskamp Ardennen 2023 We hebben terug geboekt op de locatie waar we