Lanceer Je Zelfverdediging en Fitnessdoelen met Onze Wing Chun Starterscursus in Mei en Juni

Ben je klaar om deze lente een nieuwe uitdaging aan te gaan en jezelf zowel fysiek als mentaal te versterken? Onze Wing Chun Starterscursus, gepland voor mei en juni, biedt je de perfecte kans om te duiken in de wereld van zelfverdediging, fysieke fitheid, en persoonlijke groei.

Wat is Wing Chun Kung Fu?

Wing Chun is een vorm van Kung Fu die zich richt op efficiënte zelfverdediging, met een sterke focus op techniek, snelheid en de kunst van het dichtbij vechten. Het is een systeem ontworpen voor iedereen, ongeacht grootte, kracht, of geslacht, waardoor het een toegankelijke en effectieve krijgskunst is voor zelfverdediging.

Waarom Starten in Mei en Juni?

De lente en vroege zomer bieden de perfecte tijd om nieuwe doelen te stellen en actie te ondernemen op je fitness- en zelfverbeteringsplannen. Onze starterscursus is ontworpen om jou een solide basis te geven in Wing Chun, terwijl je werkt aan je fysieke conditie, mentale weerbaarheid, en het ontwikkelen van waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden.

Wat Kan Je Verwachten?

  • Duur: 2 maanden intensieve training, waarbij je de grondbeginselen van Wing Chun leert.
  • Professionele Begeleiding: Persoonlijke aandacht van ervaren instructeurs.
  • Flexibel Lesschema: Lessen op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30, en zaterdag van 12:00 tot 13:30.
  • Inclusief Extra’s: Naast de fysieke trainingen krijg je toegang tot onze leden-website, meer dan 30 online cursussen, meer dan 300 uur aan opgenomen lessen, en onze innovatieve Kung Fu Body app.
  • Sportverzekering: Inbegrepen voor de duur van de cursus, zodat je met een gerust hart kunt trainen.

Kledij en Benodigdheden

Je hebt alleen sportieve kledij en een paar schone sportschoenen nodig. Schoenen die buiten worden gedragen, zijn niet toegelaten in de trainingsruimte. Kleedkamers zijn beschikbaar voor gebruik.

Doe Mee!

Dit is jouw kans om deel te nemen aan een gemeenschap van gelijkgestemden, jezelf uit te dagen, en nieuwe vaardigheden te leren die een leven lang meegaan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, jezelf wilt uitdagen, of geïnteresseerd bent in zelfverdediging, onze Wing Chun Starterscursus staat open voor iedereen.

We kijken uit naar je deelname en om samen te werken aan het bereiken van je doelen .Zet vandaag nog de stap naar een nieuw en verbeterd jij!

Inschrijven kan hieronder, alle details via start nu met wing chun kung fu

Recente Artikels

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »