3 Comments

 1. Leslie
  8 mei 2017 @ 17:32

  Sinds de eerste les was ik meteen verkocht en eraan verslaafd. Ben nu een klein jaar bezig met Wing Chun en Wing Chun is echt een deel van mijn leven geworden, ik sta er mee op en ga er mee slapen. Ik kan het echt iedereen aanbevelen want ge leert u ni alleen verdedigen, u zelfvertrouwen groeit ook en vooral ge krijgt er geen vrienden bij maar ge krijgt er echt een familie bij. De begeleiding en de groepsfeer is gewoon super en Wing Chun is vooral ook uitstekend geschikt voor vrouwen.

  Reply

 2. Johnny
  17 mei 2017 @ 09:21

  Ik volg ondertussen 2 maanden les. 1 maand proefles en 1 maand als lid. Vanaf les 1 wist ik dat deze sport en club echt iets voor mij was. Er heerst een goede groepssfeer, de lessen zijn elke keer super tof en leerzaam. Sifu, sifu Ive en de andere lesgevers begeleiden alle studenten met even veel aandacht. De lessen volgen elkaar goed op met veel aandacht voor respect, opwarming, techniek en oefening. Ik put daar veel zelfvertrouwen uit. Na elke training kijk ik al uit naar de volgende.

  Reply

 3. Rudy Lich
  29 mei 2017 @ 20:40

  Vanaf de eerste bootcamp was ik zwaar onder de indruk van lessen zeer proffesionel en Sifu Sifu ive jor gao zeer geduldig met de mensen bezig zeer goede groep leden en wat mij betreft zeer verslavend ben nu ongeveer 16 maande bezig ????????????????

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.