Wing Chun seminarie te Blankenberge

Op zondag 3 juli hielden we een seminarie te Blankenberge.

Aanwezige studenten: Ive, Michael, Luc, Frank, Wendy, Dima, Bart, Maurice, Mustafa, Tom, Quinten, Anke, Luc, Sam en Rama en met dank voor de foto’s, video’s en pistolekes ;-) aan Veke en Delina.

Allen die hadden ingeschreven voor het seminarie waren aanwezig behalve Achraf (wegens dringende redenen). Sommigen waren een beetje te laat maar om 10u15 ging het seminarie van start.

We hadden geluk dat het weer ons gunstig gezind was en dus hebben we een erg leuke dag kunnen beleven. Waarbij er hard getraind is en we vele lichamen door de lucht hebben zien vliegen. Er zijn er zelfs die zand tot een echte maaltijd hebben verheven.

Drie uur trainen op het strand laat zijn sporen na en velen waren dan ook zeer vermoeid maar toch voldaan had ik de indruk. Sommigen hadden nog de energie om na de training het ruime sop te kiezen en zich te verfrissen in de zee.

We hebben het seminarie dan afgesloten met een frisse “pint” die dubbel en dik verdiend was. Een dikke pluim voor de geleverde arbeid aan alle aanwezigen en zeker aan Bart die ondanks ziekte toch heel het seminarie heeft voltooid.

De foto’s kan je hier bekijken. De filmpjes volgen snel.

Helemaal onderaan deze pagina kan je een reactie achterlaten zeker voor diegene die het seminarie hebben meegemaakt.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: