Wing Chun School

De Wing Chun Pai school werd opgericht in 2008.

Het doel van de school is om iedereen de gelegenheid te bieden om kennis te maken met de Chinese gevechtskunst Wing Chun Kung Fu. En in het bijzonder om het Ip Man Wing Chun te respecteren en de originele kunst te behouden en verder te zetten.

Wing Chun Pai lessen voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar te Mortsel op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Klik hier voor meer info.

Wing Chun Kung Fu is snel en eenvoudig te leren. Het is uiterst geschikt voor meisjes en dames omdat door de technieken die worden toegepast de kracht van de tegenstrever wordt gebruikt en niet je eigen kracht. Daardoor is het mogelijk om grotere en veel sterkere tegenstrevers toch te verslaan.

Maar uiteraard ook voor de heren is Wing Chun Kung fu de ideale gevechtskunst. Niet om jezelf uit te leven op je tegenstrever daar zijn andere “competitiesporten” voor maar om om een verfijnde gevechtskunst te beheersen die lichamelijk en geestelijk in balans brengt.

Wing Chun Kung Fu is een zelfverdedigingskunst die er voor zorgt dat je jezelf kan verdedigen, geen overbodige luxe in deze moeilijke en aggresieve maatschappij.

 
 
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: