Wing Chun Pai – Wing Chun Kung Fu School

Wing Chun Pai

Horizontaal grootWing Chun Pai betekent eigenlijk Wing Chun School, Wing Chun club, Wing Chun familie, Wing Chun Clan. Zoals zovele Chinese woorden heeft ook Pai diverse betekenissen.

Het was dan ook een evidente keuze toen we een naam zochten voor onze school. Het is uiteraard een school maar bovenal ook een groep mensen. In onze school is het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in die groep mensen. Vandaar dat we ook dikwijls meer over een familiegevoel spreken dan over een sportclub.

Het respect van leden van de school voor lesgevers en medestudenten is heel belangrijk in onze school. Maar ook andersom van lesgevers naar leden geldt dezelfde regel. Na iedere les moet iedereen met een tevreden gevoel naar huis kunnen gaan.

Het is de bedoeling dat je jezelf goed geamuseerd hebt en ook veel bijgeleerd hebt en/of goed geoefend hebt. Want het is belangrijk dat je iets graag doet om het vol te houden.

De leden van onze school hebben de beschikking over een eigen ledenwebsite waarbij ze met elkaar kunnen communiceren, met hun coach of met de lesgevers. Op deze ledenwebsite staan ook video’s met oefeningen en trainingsschema’s om thuis te gebruiken. Hier kunnen zelf ook vragen stellen of interessante informatie delen met andere leden.

Ip Man Wing Chun

ManChunChing

In onze school leer je het originele Ip Man Wing Chun Kung Fu. De garantie daarvoor hebben we dankzij Grootmeester Samuel Kwok, die een rechtstreekse leerling is van de beide zonen van GGM Ip Man. GM Ip Chun en GM Ip Ching hebben beide Grootmeester Samuel Kwok de “geheimen” van het Ip Man Wing Chun bijgebracht.

IMG_0814Grootmeester Samuel Kwok geeft al deze informatie heel genereus door en vandaar biedt onze school de kans om het unieke Ip Man Wing Chun systeem te leren.

Grootmeester Samuel Kwok is een levende legende met scholen over heel de wereld. De SAMUEL KWOK WING CHUN ASSOCIATION is één van de grootste organisaties ter wereld.

De certificaten die in onze school worden afgeleverd zijn wereldwijd erkend. Het laatste examen om Sifu (leraar) te worden, wordt door Grootmeester Samuel Kwok zelf afgenomen.

Grootmeester Samuel Kwok bezoekt onze school minstens éénmaal per jaar en geeft dan ook een seminarie waaraan iedereen kan deelnemen.

Seminaries

Onze school neemt jaarlijks ook deel aan diverse seminaries. Iedereen is uiteraard vrij om daaraan deel te nemen. Zoals reeds hierboven vermeld is er jaarlijks minstens 1 seminarie in België van Grootmeester Samuel Kwok.

Maar ook in andere landen volgt onze school zijn seminaries. Zo zijn er seminaries in Duitsland, Frankrijk, UK, Portugal, Nederland en China waaraan onze school deelneemt.

Heb je nog vragen of wil je eens een proefles komen volgen dan kan dit uiteraard volledig vrijblijvend. Meer informatie over prijzen, lessen en algemene informatie kan je ook op deze site vinden.

Er is ook een opendeurdag waar je diverse workshops kan volgen en kennismaken met de school, zijn lesgevers en zijn studenten.

 
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: