Wing Chun Boot Camp

WingChunBootCampBig.fwDoor de enorme groei van de school is het jammer genoeg niet meer mogelijk om zonder meer lid te worden van onze school. Om een zo goed mogelijke begeleiding te verzekeren dienen we de aangroei van leden te beperken.

Om echter iedereen de kans te bieden om toch nog lid te worden organiseren we vanaf januari 2014 een Wing Chun Boot Camp. Iedereen kan hieraan deelnemen vanaf 14 jaar. Kinderen jonger dan 14 jaar kunnen nog steeds zonder meer lid worden van de school.
Dit Wing Chun Boot Camp zal 6 weken duren en je krijgt daarin een volledig overzicht van wat Wing Chun Kung Fu inhoudt. Na 6 weken hebben zowel de school als de student een goed zicht op een verdere inschrijving in de school. Iedereen die gemotiveerd is en de nodige inspanningen levert zal zeker toegelaten worden. Ongeacht van ouderdom, fysieke capaciteiten of initieel talent, belangrijker zijn de wil om te leren en je ingesteldheid.

Op 6 weken krijg je al heel wat te verwerken en zal het een unieke ervaring zijn als introductie op een unieke gevechtskunst. Iedereen is welkom dames, heren, jongeren en iets minder jongeren. Wing Chun Kung Fu is een kunst en leert je jezelf te verdedigen maar is tevens essentieel voor je gezondheid. Dus ook als je twijfelt of je dit fysiek nog wel aankan dan kunnen we je enkel aanraden om het te proberen. De leden van onze school zijn steeds bereid om je bij te staan en je te motiveren. Je leert op je eigen niveau en met je eigen mogelijkheden.

Meer informatie hierover vindt je hier: Wing Chun Boot Camp.

Wil je ineens inschrijven dan kan dat op die pagina of hieronder:


 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: