Bai Si Ceremonie te Foshan, China

Video van de Bai Si ceremonie gehouden te Foshan, China.

Dit is een herhaling van de Bai Si ceremonie die werd gehouden in België en waarbij Sifu Jan discipel werd van Grootmeester Samuel Kwok. Het is een grote eer om in de familie van een Grootmeester te worden aanvaard als Kung Fu zoon.

Een discipel is een indoor student die soms dichter bij de leraar staat dan de eigen familie van de leraar. De leraar geeft al zijn kennis door aan een indoor student zonder enige terughoudendheid.

Sifu Jan werd de verantwoordelijkheid gegeven om Ip Man Wing Chun in België en Europa te vertegenwoordigen en verspreiden. Een discipel vertegenwoordigd zowel de Sifu als Ip Man Wing Chun Kung Fu en heeft dus de verantwoordelijkheid om nooit de Sifu, zijn Kung Fu familie en Ip Man Wing Chun Kung Fu in verlegenheid te brengen.

Een hele eer voor onze school en zijn Sifu.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: