Wing Chun Pai Opendeurdag 2014

PosterA3Opendeurdag2014Op zaterdag 20 september verwelkomen wij graag weer alle sympathisanten en geïnteresseerden op onze opendeurdag.

Dit jaar, als het goede weer ons niet in de steek laat, zal de opendeurdag in open lucht doorgaan. Door de grote opkomst vorig jaar was de ruimte een beetje te klein geworden.

Dit jaar heeft het bestuur van de school weer heel wat leuke dingen in petto. Niet alleen zullen er weer knappe demonstraties gehouden worden maar zullen ook alle bezoekers, indien ze dat wensen, kunnen deelnemen aan diverse workshops om zo kennis te maken met onze originele krijgskunst. Ook voor de kinderen vanaf 7-8 jaar een ideale manier om kennis te maken met Wing Chun Kung Fu.

Tussen de demonstraties en workshops door kan u de kraampjes bezoeken waar er dit jaar speciaal voor de kinderen animatie en kindergrime wordt voorzien. Voorts zal u kunnen genieten van Chinese snacks en ook Chinese kalligrafie. Mogelijks zal er ook een theesommelier aanwezig zijn om u kennis te laten maken met de fascinerende wereld van thee en theeceremonieën.

’s Avonds wordt er een Chinese avond georganiseerd (met wokgerechten), en tombola met verschillende prijzen (hiervoor is inschrijven wel nodig, meer info volgt snel).

Vorig jaar was er zeer veel volk aanwezig dus we hopen dat ook dit jaar U weer massaal aanwezig zal zijn. Dus noteer alvast de datum zaterdag 20 augustus 13u00-18u00 in uw agenda!

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: