Een overzicht van de werken aan onze nieuwe Kwoon.
Een enorme dank u aan iedereen die mee kwam helpen om van een restaurant een trainingszaal te maken. Drie weken van bijna dag en nacht werken tijdens de eindejaarsdagen. Een enorme inspanning van vele leden die ik hierbij toch ga vernoemen in willekeurige volgorde met het risico dat ik iemand vergeet: David, Jonathan, Benny (vergeten op zaterdag, sorry Benny), Sam, David-G en Barbara, Wilmer, Marc-W, Oscar en Véronique en Sifu Ive.
Maar vooral een enorme dank u aan de drie musketiers die drie weken aan een stuk hebben gewerkt om onze school een nieuwe Kwoon te schenken waarvan ik alleen maar heel veel positieve geluiden heb gehoord tijdens de opening op zaterdag. Foto’s hiervan volgen in een volgend bericht.
Dank u Thomas, Kurt en Wouter jullie hebben een enorme bijdrage geleverd en dat appreciëren alle leden en vooral ook ikzelf enorm.
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: