Laatste Wing Chun Boot Camp van 2015!

Wou je altijd al een gevechtssport of -kunst beoefenen zoals Wing Chun Kung Fu?

Wel dan is hier je kans. Op zondag 4 oktober start het volgende Wing Chun Boot Camp. De ideale manier om kennis te maken met deze unieke Chinese gevechtskunst. Bekend van vele films en acteurs. Bruce Lee, Robert Downey Jr., Donnie Yen, Nicholas Cage en vele anderen lieten in hun actiefilms technieken zien van Wing Chun Kung Fu.
Films zoals Ip Man, Iron Man, Sherlock Holmes, Bangkok Dangerous, …
Wing Chun Kung Fu is een zelfverdedigingskunst die je zal leren om jezelf effectief te verdedigen indien het nodig is.
Maar Wing Chun is zoveel meer dan enkel een zelfverdedigingskunst. Wing Chun is goed voor je gezondheid en brengt je lichaam en geest op 1 lijn, Wing Chun zorgt voor ontspanning van je lichaam, heel belangrijk in deze stressvolle maatschappij. Wing Chun brengt rust in je lichaam en geest. Wing Chun is een gezonde verslaving die deel zal uitmaken van je dagelijkse leven zoals eten en drinken.
Door het beoefenen van Wing Chun Kung Fu zal je oog/hand coördinatie verbeteren, je zal meer controle krijgen over je eigen lichaam en dit toepassen in je dagelijkse bezigheden. Je lichaam en geest zullen ook tijdens je beroepsbezigheden of andere hobby’s tot rust kunnen komen.
Maar er is nog meer in onze school hechten wij veel belang aan het individu maar ook aan de groepssfeer. Ieder lid van de school maakt deel uit van onze Kung Fu familie. Je leert respect te hebben voor elkaar, de leraars maar ook anderen leren respect hebben voor jou. Je ontwikkelt je zelfbewustzijn en je zelfvertrouwen.
Iedereen wordt persoonlijk begeleid en de vele gevorderde leden staan altijd klaar om je te helpen waar nodig.
Heb je toch nog extra hulp of begeleiding nodig dan kan je terecht bij coaches of op de ledenwebsite waar vele video’s en andere informatie te vinden is.
Elk jaar worden er ook seminaries gegeven in het buitenland waar je uiteraard kan aan deelnemen. Voor 2015-2016 staan alvast Nederland, Duitsland, Kreta en Oostenrijk op het programma.
In onze school wordt het traditionele Ip Man Wing Chun onderwezen zoals doorgegeven door Grootmeester Samuel Kwok. Wing Chun Pai is de enige erkende school in België van de SKWCMAA, een wereldwijde federatie van Wing Chun scholen erkend door de VTAA in Hong Kong.
Kortom zeker de moeite om kennis te maken met onze school dankzij het Wing Chun Boot Camp.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: