Algemene Nieuwsbrief

Beste leden,

We naderen stilaan de grote vakantie en de volgende examens. Maar dat wil niet zeggen dat we enigszins minder hard gaan trainen of minder gemotiveerd zijn. Ik hoop dat dit ook geldt voor ieder van jullie.

Ik wil bij deze nog eens iedereen bedanken die zich steeds weer inzet voor de school, er zijn enkele leden waar ik continu op kan rekenen en die een belangrijk onderdeel vormen in de werking  van de school.  Zonder jullie zou deze school niet kunnen bestaan en daarvoor een zeer dikke merci!

Examens zondag 15 mei

9u00-9u45 Kids Kung Fu (gewoon les)
10u00 Examens volwassenen

Vanaf 10u00 starten de examens een volledige rooster wordt op zondag 1 mei via de ledenwebsite bekend gemaakt.

Wie nu niet gekozen wordt door Zhonggao om examen af te leggen (tijdens de examentraining van zaterdag 30 april) maar wat extra wil werken om eventueel tijdens de vakantie nog examen af te leggen kan beroep doen op enkele gevorderde leden om je te laten begeleiden hierbij.

LogoKKFKids Kung Fu

Er zijn nu een 20-tal kinderen in de school. We zijn met een nieuw opvolgingssysteem gestart waardoor de kinderen veel sneller een nieuw streepje/gordel kunnen verdienen.

Er volgt binnenkort nog een update over de Kids werking en toekomst van de Kids Kung Fu afdeling.

Feestdagen

Zondag 1 mei: normaal les voor iedereen
Donderdag  5 mei: Geen les!
Zondag 15 mei: examens

Aanwezigheid op de lessen

Er is een zeer grote groep van leden die heel regelmatig de lessen bijwoont. Zij merken dit niet altijd zelf maar er worden grote sprongen voorwaarts gemaakt door deze leden in hun Wing Chun opleiding. Dit is voor iedereen die les geeft heel leuk om te zien, blijven volhouden!

Lid blijven van de schoolmember

Om lid te blijven van de school dien je regelmatig de lessen bij te wonen. Indien je door omstandigheden langere tijd niet kan deelnemen aan de lessen dien je dit te verwittigen.

We leven in een media maatschappij waar iedereen verder en verder van elkaar groeit. Laat ons proberen om dat in onze eigen kleine Kung Fu familie tegen te gaan en een hechte band te creëren met iedereen in de school. Dat is de beste weg om gemotiveerd te blijven. Zeker leden die al jaren lid zijn van de school en vrienden zijn geworden met iedereen in de school.

We blijven trachten van een zo goed mogelijke begeleiding te verzorgen voor alle leden en kunnen enkel maar een evolutie in je opleiding garanderen als je regelmatig de lessen bijwoont.

Leden die, zonder te verwittigen, langere tijd afwezig zijn moeten we jammer genoeg van de ledenlijst schrappen en dat doen we niet graag. Wil je dit vermijden dan dien je ons voor eind april een bericht te laten. Is er een probleem neem contact, dan bespreken we dit en zoeken samen naar een oplossing.

_MG_8363Qi Gong

Er zijn weinig Wing Chun beoefenaars die de lessen van Qi Gong bijwonen. Nochtans is dit een essentieel onderdeel van je opleiding.

Bovendien is dit inbegrepen in je maandelijkse ledenbijdrage van € 50 het kost dus niets extra.

Volgende week is er een volledige cursus Qi Gong klaar op de website van Qi Gong Pai. Deze zal echter alleen toegankelijk zijn voor leden die ook de lessen Qi Gong regelmatig volgen.

Lessen Qi Gong

Dinsdag 17u30-18u30 – 4 seizoenen Qi Gong
Donderdag 17u30-18u30 – Ba Duan Jin – basic

 

Recente Artikels

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »