Trainingskamp Oostenrijk

Het eerste trainingskamp in Oostenrijk met in totaal 31 deelnemers (partners en kinderen inbegrepen) was een groot succes. Ik wil in de eerste plaats Sifu Ive en Jor Gao Leo bedanken voor de uitstekende organisatie en grote hulp alsook Sihing Oscar voor de ondersteuning ter plaatse en het meebrengen van de wooden dummy.

Maar ik wil ook alle anderen bedanken voor de uitstekende sfeer en de goede trainingsarbeid. Iedereen heeft bijgedragen tot een super trainingskamp dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Het was een vermoeiende week met vele uitschieters zoals de BBQ met uitzicht op de bergen in prachtig weer, de Hercules Climb, trainen aan de burcht, trainen aan het meer, de Chi Sao bar, het wasknijper spel, de speech van Jean-Pierre, enz…. kortom een heel leuke week met heel toffe mensen.


 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: