Begeleiding en vrije trainingen

Nog eens even een herhaling en opfrissing van wat er tijdens de lessen deze week en in het verleden werd meegedeeld in verband met de vrije trainingen en de assistentie van hogere gordels.

Vrije trainingen (zondag en maandag)

  • De bedoeling van de vrije trainingen is om vrij te trainen. Er kan begeleiding zijn maar enkel indien je het niveau van Wit Uniform hebt bereikt kan je leden corrigeren. Ben je nog geen Wit Uniform dan ben je op vrije trainingen enkel bezig met je eigen training en corrigeer je geen andere leden.
  • Leden van lagere gordels kunnen advies vragen aan hogere gordels en deze zullen dan helpen maar enkel als je er om vraagt. Bij twijfel raadpleeg je altijd Sifu of Sifu Ive.
  • Sparren is niet toegestaan op de vrije trainingen zonder begeleiding van minstens een Wit Uniform. Op zondag is er altijd iemand aanwezig en dan kan je dit wel doen.
  • Je dient je in de school te gedragen op de vrije trainingen zoals op de lessen. Er is geen verschil, betoon het nodige respect naar de school en naar de andere leden. Iedereen is gelijk in de school maar sommigen hebben bepaalde verantwoordelijkheden gekregen om mee te helpen de goede werking van de school te verzekeren.
  • Het bureel is niet toegankelijk tijdens de vrije trainingen of buiten de uren enkel voor Zhonggao en voor wie de school kuist uiteraard.
  • Het materiaal van de school mag gebruikt worden behalve de wapens.
  • Er mag nooit zonder toestemming iemand meegebracht worden naar de vrije training, ook geen partners en/of kinderen.

Iedereen zonder uitzondering dient zich hieraan te houden!

Graag iedereen zijn medewerking hiervoor zodat we de best mogelijke opleiding kunnen blijven verzorgen zonder dat er verwarring ontstaat over de informatie die wordt gegeven.

 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: