Seizoen 2016-2017

De vakantieperiode loopt op zijn einde, nog 2 weken en we starten het nieuwe seizoen. Ik hoop dat iedereen heeft kunnen genieten van een beetje vakantie. Ik was heel blij om te zien dat zo vele leden gewoon door zijn blijven trainen en de lessen blijven volgen zijn.

We gaan proberen van ook dit jaar van alles te organiseren zodat jullie van een zo goed mogelijke opleiding kunnen genieten.

De vakantieregeling loopt nog door tot de opendeurdag van 3 september. Vanaf zondag 4 september starten we met de uurregeling zoals ze hieronder nog eens wordt vermeld.

Ik reken er op dat iedereen langs komt op zaterdag 3 september en ook probeert om familie/vrienden/collega’s/kennissen mee te brengen zodat we het nieuwe seizoen met een heel leuke dag kunnen inzetten.

Doel

Het doel van de school is ook dit jaar om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden en om een echte rots in de branding te zijn in deze toch moeilijke tijden voor velen. Onze maatschappij is een zeer ingewikkelde maatschappij geworden waarin velen zich alleen en ondergewaardeerd voelen. In de school willen we graag een baken van rust en vertrouwen zijn en een plaats waar je vrienden op een vrijblijvende en leuke manier kan ontmoeten.

Tegelijkertijd willen we je graag een kunst leren en jezelf leren verdedigen want ook dat is in onze maatschappij jammer genoeg geen luxe meer. We willen helpen aan je persoonlijke ontwikkeling en de stress van het dagdagelijkse leven onder controle leren houden alsook werken aan je gezondheid en je lichaam en geest in de best mogelijke conditie brengen.

Een hele opdracht maar eentje waar we naar uitkijken om dit samen met jullie te realiseren. Zoals steeds is er maar 1 belangrijke voorwaarde, volhouden en nooit opgeven.

Ik denk ook dat we dit jaar een enorme groei gaan krijgen in de uniformen want er zijn heel veel leden die enorm goed bezig zijn op vele niveau’s. Het gaat een fantastisch jaar worden daar ben ik zeker van.

Ik wens iedereen een fantastisch nieuwe seizoen en eindig met een speciale vermelding voor Glenn die er als eerste ooit, buiten Sifu Ive, in geslaagd is om meer dan 200 lessen te volgen op 1 seizoen, heel knap en dikke proficiat!

Wijzigingen

Ik hou er niet van om heel strikt en streng te zijn maar wat het lidgeld betreft is dit jammer genoeg wel nodig.

Vanaf september zullen leden die niet in orde zijn met het lidgeld geen toegang meer hebben tot de ledenwebsite. Ook leden die langdurig afwezig zijn en geen lidgeld betalen zullen geen toegang meer hebben tot de ledenwebsite. Wil je toegang behouden en al het materiaal gebruiken dat op de site staat dan dient je lidgeld betaald te zijn.

Het lidgeld dient door iedereen betaald te worden bij aanvang van elke nieuwe maand. Er zijn geen uitzonderingen. Teveel leden betalen de laatste maand(en) van hun lidmaatschap niet en verlaten dan de school zonder te betalen. Dit heeft de school reeds duizenden euros gekost en daar stellen we nu paal en perk aan. Bij een achterstal van meer dan 1 maand kan je de lessen niet meer bijwonen.

Vermijd dit want als je komt trainen en je lidgeld is niet betaald zal je hierop aangesproken worden. Betaal per 6 of 12 maanden en dan krijg je bij afloop van die periode een email dat je betalingsperiode eindigt.

Er zijn leden in de school die nu nog steeds de bijdrage voor de federatie van 2016 moeten betalen, dat kan echt niet meer.
Dit zal allemaal veel strikter opgevolgd worden.

Lessenrooster

MAANDAG
 • 19u00-22u00 Vrije training
DINSDAG
 • 17u30-18u30 Qigong
 • 19u00-20u30 Gordel Wit (beginners)
 • 20u35-22u05 Gordels Geel + Oranje
WOENSDAG
 • 18u00-18u45 Kids Kung Fu 6-13 jaar
 • 19u00-21u00 vanaf Zwart Uniform
DONDERDAG
 • 17u30-18u30 Qigong (Ba Duan Jin)
 • 19u00-20u30 Gordels Geel + Oranje
 • 20u35-22u05 Gordel Wit (beginners)
ZATERDAG
 • 9u00-11u00 vanaf Zwart Uniform
 • 11u15-13u15 Gordels Wit + Geel + Oranje (herhaling lessen)
 • 13u30-15u30 Wing Chun Boot Camp (indien van toepassing)
ZONDAG
 • 9u00-9u45 Kids Kung Fu 6-13 jaar
 • 10u00-12u00 Vrije training
 • 12u30-14u30 Wing Chun Boot Camp (indien van toepassing)

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: