Vrije training op maandag

De laatste tijd gebeurt het regelmatig dat er niet-leden langskomen voor informatie en/of om mee te trainen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker als Sifu Ive niet aanwezig is kan dit soms wat moeilijk zijn voor wie wel aanwezig is.

Iedereen die mee komt trainen dient ervoor te zorgen dat er geen niet-leden in de school aanwezig zijn. Dat is de verantwoordelijkheid van allen.

Vandaar dat we op maandag de deur steeds gesloten gaan houden. Wie komt trainen kan aanbellen of op de raam kloppen. Niet-leden mogen niet binnengelaten worden, geef ze een flyertje mee waarop alle contactinformatie staat. Deze liggen bij het binnenkomen van de zaal op de toonbank. Je hoeft geen vragen te beantwoorden ze moeten deze steeds aan mij of Sifu Ive richten.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: