Leer nu Wing Chun Kung Fu!

Kung Fu in onze school

Wing Chun Pai 2016-2017
Wing Chun Pai 2016-2017

In onze school behoor je tot een Kung Fu familie waar we niet alleen werken aan je capaciteiten om jezelf te verdedigen maar tevens aan je zelfvertrouwen, je gezondheid en je fysieke paraatheid. Wing Chun Kung Fu is zoveel meer dan alleen maar “vechten”. We werken aan vele aspecten zoals vormen en technieken, drills en werken met pads, chi sao en praktische applicaties in zelfverdediging en sparren. Maar ook uitstraling, discipline en volharding zijn elementen waaraan gewerkt wordt.

Wing Chun is een eenvoudige maar zeer effectieve vorm van Kung Fu die iedereen kan aanleren ongeacht ouderdom of geslacht. Het beheersen van een zelfverdedigingskunst is in onze hedendaagse maatschappij jammer genoeg geen overbodige luxe.

Grootmeester Samuel Kwok

kung fu
GM Samuel Kwok en Sifu Ive aan het graf van GM Ip Man.

Onze school is de enige Kung Fu school in België die Grootmeester Samuel Kwok vertegenwoordigt. Een garantie om de traditionele kennis doorgegeven door Chinese grootmeesters ook in België te kunnen leren. Grootmeester Samuel Kwok komt ook minstens 1x per jaar naar België en dan kan je ook van hem rechtstreeks les krijgen op een seminarie als lid van onze school. De website van Grootmeester Samuel Kwok Wing Chun Kung Fu.

Ook gaan we als school naar buitenlandse seminaries zoals in Nederland, maar we gingen ook reeds naar Duitsland, Groot-Brittanië, Portugal, Griekenland, China en Frankrijk. Onvergetelijke ervaringen.

Onze school is een relatief grote school met zeer veel leden vandaar dat enkel wie na een Boot Camp toont dat hij/zij de juiste ingesteldheid en motivatie heeft kan starten as lid in onze school. Indien je 4 zaterdagen het Boot Camp volgt heb je al een grote stap gezet en ben je waarschijnlijk al op weg om een echte “Martial Artist” te worden.

Wil je graag kennis maken met Wing Chun Kung Fu en onze school en zijn leraars, zijn studenten dan is dit nu je kans. Neem deel aan het volgende Wing Chun Boot Camp, schrijf je snel in en bevestig je inschrijving want de plaatsen zijn beperkt en er is altijd zeer veel interesse.

Wordt 2017 het jaar waarin ook jij Kung Fu zal leren? Wil je meer informatie bezoek dan de pagina Les volgen?

[et_bloom_inline optin_id=optin_17]

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: