Nieuwsbrief December 2016

Laatste maand van 2016

We starten vandaag aan de laatste maand van 2016. Meestal een periode waarin de goede voornemens voor het volgende jaar vorm beginnen te krijgen. Maar het einde en het begin van elk jaar is ook een drukke periode met veel verplichtingen en vakanties.

Maar ook een periode waarin we ons voorbereiden voor het volgende examen van zondag 29 januari. Iedereen die ervoor wil gaan kan zich nog 2 maanden voorbereiden op dit examen. Dit is absoluut geen verplichting en wie graag rustig op zijn/haar eigen tempo verder werkt kan dit vanzelfsprekend doen.

Zhonggao zal begin januari een evaluatie maken van iedereen om te kijken wie examen mag doen.

Tijdje niet of minder geweest?

Wel start dan vanaf vandaag terug en wacht niet to januari voor je goede voornemen. Wing Chun heeft zoveel te bieden dat het jammer zou zijn moest je niet volhouden. Je leert niet alleen jezelf verdedigen maar werkt aan je gezondheid en maakt deel uit van een groep, familie, vrienden hoe je het ook wil noemen. Je werkt aan je zelfontwikkeling en persoonlijkheid. Wing Chun kan je leven veranderen maar enkel als je volhoudt en wilskracht en doorzettingsvermogen toont. Vanaf nu geen excuses meer maar enkel de wil om te slagen in je zoektocht naar een fysieke en mentale gezondheid.

Ook niet vergeten!

nieuwjaarsdrinkNieuwjaarsreceptie op 7 januari– Reserveren enkel op de ledenwebsite

Dit jaar wordt de Nieuwjaarsdrink of receptie weer georganiseerd door Zhonggao. Dit keer zal de gratis drink doorgaan op zaterdag 7 januari 2017 van 17u00 tot 19u00.

Graag zo snel mogelijk reserveren! Reserveren: Nieuwjaarsdrink
 
7-1Wandeling Peerdsbos op 15 januari – Reserveren enkel op de ledenwebsite

Naar (meestal) jaarlijkse traditie gaan we ook dit jaar een winterwandeling met training doen in het Peerdsbos op de grens van Schoten en Brasschaat.

Graag zo snel mogelijk reserveren! Reserveren: Wandeling Peerdsbos

Wing Chun Boot Camp

Op zaterdag 7 januari start het volgende Boot Camp. Heb je nog vrienden of familie die wensen deel te nemen laat ze dan zo snel mogelijk inschrijven want er zijn reeds veel inschrijvingen en de plaatsen zijn beperkt.
 

unknownZondag 4 december Sinterklaasles kinderen

Vanaf 9u00 tot 9u45 speciale Sinterklaasles voor de kinderen. Dus zorg dat je erbij bent!

Ook volwassenen zijn welkom om te komen meedoen of kijken.

De Sint heeft beloofd dat hij in de nacht van zaterdag op zondag zou voorbijkomen en wel iets zou achterlaten voor de Kung Fu Kids.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: