Trainingskamp Oostenrijk

6 augustus – 13 augustus

Prijs:
€ 55,00 per nacht per persoon vol pension.
Trainingskamp:
Vorig jaar was dit een zeer leuk trainingskamp. We trainen ongeveer 4-6 uur per dag. Ook absoluut een aanrader voor wie pas gestart is in de school.
We moeten met minstens 20 zijn om het trainingskamp te laten doorgaan maar ik vermoed dat het geen probleem zal zijn. Graag zo snel mogelijk reserveren zodat het vastgelegd kan worden.
Ook voor de familieleden zal er een apart programma opgesteld worden zodat zij tijdens de trainingen ook een activiteit kunnen uitvoeren. Uiteraard kunnen zij zelf ook initiatieven nemen.
Transport:
Auto:
Met de auto ongeveer 10-14 uur rijden.
Vliegtuig:
Mogelijk ipv met auto met het vliegtuig, vlucht via Lubljana vanaf Schiphol en bustransfer van Lubljana tot aan het hotel. Vanaf 7 personen €30 heen en terug van luchthaven naar hotel. (https://www.goopti.com/en/). Momenteel (di 14 februari 2017) staat de vlucht op €167 heen en terug maar ze stijgt elke dag dus graag zo snel mogelijk laten weten wie met het vliegtuig gaat dat we kunnen zien voor een transfer en wie er meegaat zonder dat de prijzen te hoog worden om te vliegen.
 Reserveren:
Reserveren op de ledenwebsite op de pagina van het evenement helemaal onderaan: Trainingskamp Oostenrijk 2017

Voor wie vorig jaar niet meeging vindt je ook links naar de foto’s van vorig jaar op deze pagina.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: