Nieuwsbrief Maart

De krokusvakantie is ook weer achter de rug en we kijken al uit naar de volgende vakantie. Want het trainingskamp te Kreta komt snel dichterbij. het is trouwens nog altijd mogelijk om deel te nemen. Je vindt alle info daarover hier: Trainingskamp Kreta 2017.

Belangrijke lessen deze week!

Deze week is een belangrijke week in je opleiding want we gaan alle technieken en vormen die je moet kennen voor je volgende examen overlopen. Het zal een technische week worden maar uiterst belangrijk om aanwezig te zijn. De lessen van dinsdag en donderdag worden in kortere vorm ook weer herhaald op zaterdag.  Voor de gevorderden zal zowel woensdag als zaterdag hieraan besteed worden.

Trainingskamp Oostenrijk

Wie graag mee wil gaan dient zo snel mogelijk in te schrijven.  De plaatsen zijn beperkt en we moeten dit vastleggen voor april. Dus wil je inschrijven doe dit dan asap: Trainingskamp Oostenrijk 2017.
Ook nieuwe leden kunnen meegaan, zeker doen. Ideaal om met de familie mee te gaan. Er wordt van alles georganiseerd zoals wandelingen, BBQ, bezichtigingen, …

Programma:
 • Wing Chun (diverse vormen, praktijk, chi sao, examenoefeningen)
 • Zelfverdediging (praktische toepassingen)
 • Sparren (voor wie wenst mee te doen)
Extra trainingen voor wie wil deelnemen
 • Qi Gong – Nei Gong (Martial Arts toepassingen)
 • Chin Na – Joint locks
 • Stokvechten (drills en praktijk) – Staff Fighting

Ledenbijdrage Federatie

De bijdrage voor de SKWCMAA (Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association) dient deze maand betaald te worden. Deze bijdrage is verplicht voor alle leden en dient per kalenderjaar betaald te worden.
Indien je deze nog niet betaalde in 2017 dan dien je deze nog te betalen. De uiterste datum van betaling is 31 maart. Wie op 1 april de bijdrage niet betaald heeft kan geen les meer volgen tot de bijdrage betaald is. Heb je betalingsproblemen dan dien je contact op te nemen met Sifu of Sifu Ive, doe je dit niet dan heb je geen excuus. Er zijn geen uitzonderingen!
Bijdragen SKWCMAA:
Volwassenen: € 40,00 – Kinderen tot 13 jaar: € 20,00
Contant te betalen of via de bankrekening (zie Lessen, lidgelden).

Respect in de school

Respect naar leraars, assistenten, medestudenten, de kwoon en het materiaal in onze school is heel belangrijk. Hieronder een opsomming van enkele punten:

 • Bij het binnenkomen van de kwoon: groeten naar GM Ip Man
 • Voor en na elke oefening met partner, respectvol groeten naar je partner
 • Nooit commentaar geven over leraars, assistenten of medestudenten. Als je iets te zeggen hebt doe het dan rechtstreeks of doe het niet. Bij moeilijkheden of problemen neem dan contact met Sifu of iemand van Zhonggao (Bestuur van de school).
 • Als je te laat bent op de les, stil naar de kleedkamer gaan en als je start groeten naar de lesgever en Sifu en achteraan aansluiten (ongeacht je niveau), niet door de groep lopen.
 • Geen materiaal gebruiken zoals Wooden Dummy, Stokken of Zwaarden zonder toelating.

Bekijk ook eens het Kwoon reglement aan de ingang naast de deur voor enkele andere regels, tips en gebruiken in de school.
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: