De website van de school is stilaan terug in orde aan het komen.

We kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Vooral in de ondersteuning van de website ter promotie van de school hebben we nog wel wat testimonials nodig.

Iedereen die graag een paar woorden neerschrijft over de school, dat hoeft niet lang te zijn, bekijk de voorbeelden van Serge en Fabio onderaan deze pagina: Les Volgen, kan dat doen door te reageren op dit bericht of via een privé-bericht of email.

Voor wie een eigen zaak heeft kunnen we ook een link toevoegen zoals voorbeelden van andere leraars onderaan deze pagina: Wing Chun Pai altijd interessant voor je google ranking om van een site waar veel bezoekers komen een link naar je pagina te hebben.

Hoe meer testimonials hoe beter dus graag zoveel mogelijk reacties.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: