Maandag 19 juni starten we met het BEM programma. Wie graag wil deelnemen kan zich aanmelden bij deze groep BEM programma.

BEM

BEM staat voor Breathe – Eat – Move (Ademen – Eten – Bewegen). Het is een specifiek programma dat ik zelf heb samengesteld, een combinatie van bijna 30 jaar ervaring van oefeningen en studies van een heel breed gamma van opleidingen. Het is geen revolutionair programma waarbij alles vanzelf gaat en je op een maand tijd 40 kg vermagert.

Het is een zeer eenvoudig programma dat iedereen kan meedoen. Het is een proefproject dat in principe 3 maanden duurt maar waar we al na een maand een evaluatie van gaan maken. Er komen ademhalingsoefeningen in voor die je kan beoefenen waar, hoeveel en wanneer je wil. Specifieke bewegingsoefeningen die je 2x per week gaat uitvoeren bv. op maandag en vrijdag (elk ongeveer 10 minuten) en je krijgt een heel specifieke opdracht wat betreft je maaltijden. Er zijn verschillende mogelijkheden naargelang je doel of je wenst af te vallen of je figuur wil verbeteren of meer spieren wil ontwikkelen (een six pack voor de heren, een zandloperfiguur voor de dames, van Large naar Medium gaan,  enkele voorbeelden van de doelen die je jezelf kan stellen).

Dus het vergt slechts 20 minuten oefenen per week en je kan dat perfect thuis uitvoeren wanneer het je het beste past.

Het programma is voor jullie volledig gratis maar er zijn 2 items die je wel nodig hebt en dat is een kettlebell en een Bosu of Swiss Ball. Bij Cool Blue/Bol.com/Decathlon/Disport zijn er kettlebells te koop voor dames 10 kg voor heren 16 kg om te starten. Bij Action zijn er te koop voor weinig geld maar het maximum is daar 6 kg. maar als je niets anders hebt kan je daar ook mee beginnen. Je kan het ook zelf maken met enkele gewichten (info daarover in het programma). Ook bij Action heb je een Swiss Bal die ik denk slechts €6-7 kost.

Het is de bedoeling dat je na afloop een testimonial wil geven over het programma. Het doel van dit programma is om een oplossing te bieden voor de vele mensen die niet tevreden zijn over hun lichaam en/of trachten van de stress te verminderen maar op de ene of andere manier er niet in slagen om dit te verwezenlijken.

In de loop van deze week zal ik het programma in deze groep beginnen voorstellen: BEM programma. Dus meld je aan als je wil meedoen.

Dit is geen onderdeel van je Wing Chun of Qi Gong opleiding voor alle duidelijkheid.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: