Nieuwsbrief juli-augustus

De vakantie is reeds bijna halfweg dus even een update over het geleverde werk en een aanloop naar het nieuwe seizoen waar er toch wel wat veranderingen op stapel staan. Dus lees deze nieuwsbrief volledig om op de hoogte te zijn.

Juli-Augustus

We hebben al uitstekend gewerkt en er zijn ook heel veel leden aanwezig op de lessen. De opwarming van 30-45 minuten begint zijn vruchten af te werpen maar ook de vele basisoefeningen die we doen maken dat het algemene niveau omhoog gaat en ook de gevorderden werken hard aan het perfectioneren van hun technieken. Dat was de inzet van de lessen deze vakantieperiode en daar gaan we ook mee verder.
Heel leuk om te zien en we hebben ook de indruk dat jullie dat ook beginnen te merken. We willen dan ook graag wat reacties krijgen als commentaar op dit bericht (niet via email) op de website, zowel over de opwarming als over de lessen deze vakantieperiode.

Geen les tijdens trainingskamp Oostenrijk

OPGELET!!! Er zal geen les zijn in de week van zondag 6 tot 13 augustus! 

Start nieuw seizoen

Op zaterdag 2 september starten we om 10u00 het nieuwe seizoen met een open-deur-/familiedag. Iedereen is welkom en we hopen ook op de medewerking van alle leden om aanwezig te zijn voor de groepsfoto die we dan ook gaan nemen om 11u00. Natuurlijk rekenen we weer op de nodige vrijwilligers om mee te helpen tijdens deze dag. Er zullen heel de dag door workshops gehouden worden en ook enkele demonstraties gegeven worden.
Wil je daar graag aan deelnemen dan neem je contact op met Sifu Ive of Jor Gao Leo. Meer info over deze dag volgt binnenkort.

Nieuw lessenrooster vanaf maandag 4 september

Maandag 19u00-21u00 Gevorderden vanaf Uniform Zwart
Dinsdag 17u30-18u30 Qi Gong
Dinsdag 19u00-21u00 Gordels Wit-Geel-Oranje
Woensdag 18u00-18u45 Kinderen tot 13 jaar
Woensdag 19u00-21u00 Gevorderden vanaf Uniform Zwart
Donderdag 19u00-21u00 Gordels Wit-Geel-Oranje
Zaterdag 9u00-9u45 Kinderen tot 13 jaar
Zaterdag 10u00-12u00 Les voor iedereen
Zondag 10u00-12u00 elke 1ste zondag van de maand: Les sparren voor iedereen
Voorlopig zijn er geen vrije trainingen meer, deze kunnen eventueel terugkomen als we een nieuwe zaal met meer ruimte hebben.

Nieuwe zaal

Onze zaal wordt te klein vandaar zijn we op zoek naar een nieuwe zaal. Iedereen mag uiteraard mee helpen zoeken. De zaal dient zoveel mogelijk aan volgende criteria te voldoen:

  • In de omgeving van onze huidige zaal
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • In de nabijheid van openbaar vervoer
  • Mogelijkheid om buiten te trainen
  • Minimal 200m2 trainingsruimte
  • Ruimte voor kleedkamers en ontspanning
  • Vanaf november-december 2017

Oostenrijk

Er is nog 1 plaats beschikbaar, dus als er nog iemand wil meegaan dan kan dat nog maar eerst is eerst dus neem dan zo snel mogelijk contact op met Sifu Ive of Jor Gao Leo.

Examens

De volgende examens vinden plaats op zondag 29 oktober. Ook in de vakantie gaan we specifiek hiervoor nog trainen en al beginnen met de beoordelingen om te zien wie er klaar voor is en waar nog aan moet gewerkt worden.

Deel :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

One Response

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer berichten

Nieuwe lessen Kung Fu Body Stretching

Start binnen: Dagen Uren Minuten Seconden Nieuw seizoen Fit & Gezond – Kung Fu Body Stretching! PlanningSeptember tot december: We

Interview Grootmeester Samuel Kwok

Video van een interview dat werd afgenomen van Grootmeester Samuel Kwok. Er komen heel wat interessante onderwerpen aan bod over

Ardennen 2022 verslag en foto’s.

Het trainingskamp in de Ardennen zit er weer op en het was een geweldige week.  Veel deelnemers namen afscheid met