Wing Chun Pai Itter/Oostenrijk 2017

Het trainingskamp te Oostenrijk is weer achter de rug. We hebben hard getraind maar ook veel ontspannende, leuke momenten gehad.

We kunnen niet voorbijgaan aan het enorme werk dat werd geleverd door Sifu Ive en Jor Gao Leo om alles te organiseren op zo een korte tijd na het spijtige afbranden van onze vorige locatie. Heel erg bedankt daarvoor alsook Simo Veke en Ann die insprongen om de problemen die er waren met de bereiding van het eten toch enigszins te verhelpen. Dit zal in de toekomst zeker vermeden worden met andere oplossingen.

Maar ook dank u aan alle vrijwilligers die meehielpen achter de bar, in de keuken en in het algemeen zonder jullie hulp zouden we dit niet kunnen organiseren, maar toch ook alle anderen bedankt voor de positieve sfeer en leuke mentaliteit bij iedereen zowel leden als partners en kinderen. Het had gerust nog wat langer mogen duren … Bedankt iedereen!


 
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: