Zoals gisteren aangekondigd op de jaarlijkse lunch is de kogel door de kerk en hebben we een nieuwe locatie gevonden. Het huurcontract werd gisteren getekend en dus kunnen we nu officieel de nieuwe locatie aankondigen.

We verhuizen per 1 december naar Mechelsesteenweg 145 te 2640 Mortsel. De zaal is makkelijk bereikbaar met het openbare vervoer en biedt vele mogelijkheden. Het is ook niet ver van onze huidige locatie wat toch ook belangrijk was voor onze leden die nu vlakbij de school wonen. We zullen binnenkort een plan op de website zetten met daarop de gegevens waar je makkelijk je wagen kan parkeren zodat ook dat geen probleem zou mogen zijn.

De totale oppervlakte is ongeveer 372m2 wat meer dan voldoende ruimte is om vanaf december terug wat ruimer te kunnen trainen.

In een apart bericht zullen we de planning tot het einde van dit jaar laten weten.

Hierbij de eerste foto’s van de nieuwe zaal:

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: