Opening en verhuis nieuwe zaal

Verhuis

Zoals reeds vermeld in het kalenderoverzicht gaan we de verhuis uitvoeren op zondag 26 november. Op zaterdag 25 november gaan we na de les om 12u00 starten met alles klaar te zetten zodat we onmiddellijk kunnen inladen op zondag.

Wel graag niemand een bericht sturen of op een andere manier laten weten met de zin “als je hulp nodig hebt laat het maar weten”. Hierbij laten we dus weten dat we hulp nodig hebben iedereen die wil meehelpen is welkom met hoe meer we zijn hoe sneller het vooruit zal gaan.

Opening

Op zaterdag 2 december gaan we de nieuwe zaal openen met een demonstratie en receptie. Grootmeester Samuel Kwok zal aanwezig zijn en alle leden mogen familie en vrienden uitnodigen. Een uitstekende gelegenheid om te tonen wat je al kan. Registreren via het evenement

We gaan proberen van dit goed voor te bereiden. Op elk niveau vanaf witte gordels kan je deelnemen aan deze demonstratie. Met hoe meer hoe beter, maar we gaan dit ook extra oefenen en daar zal je ook tijd voor moeten kunnen vrijmaken.

Planning oefenen voor de demonstraties
  • Zondagen 5-12-19 november van 10u00-12u00 (dus geen extra sparren de 1ste zondag vd maand)
  • Donderdagavond 30 november
  • Vrijdagavond 1 december
  • Zaterdagochtend 2 december

Je hoeft niet elke keer aanwezig te zijn maar liefst wel zoveel mogelijk zeker de laatste 2 dagen omdat we dan alles achter elkaar gaan repeteren.
We gaan de opwarming demonstreren alsook solo drills, oefeningen met partner, Qi Gong, Kids Kung Fu, kortom iedereen kan meedoen, graag aanmelden via email.
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: