Siu Lim Tao Examens op zondag 29 oktober 2017

Proficiat aan iedereen die slaagde voor de examens. Er werd op een hoog niveau gepresteerd dankzij het vele harde werk dat gedurende het jaar werd gedaan door iedereen. een extra proficiat aan de 9 leden die het certificaat Siu Lim Tao behaalden. Een mijlpaal in jullie opleiding.

Knap gedaan maar dit is slechts een start en enkel wie volhoudt en hard blijft werken zal verder blijven ontwikkelen en echt Wing Chun leren.

Hou voor ogen waarom je gestart bent en wat je al bereikt hebt, het niveau van onze school heeft nog nooit zo hoog geweest en daar mogen jullie allemaal heel trots op zijn want dat is enkel maar door jullie gedrevenheid dat je dat bereikt.

Maar ook de examens voor gele gordel en oranje gordel waren zeer goed ook proficiat aan iedereen die daar slaagde voor zijn/haar examen.
Maar denk eraan enkel wie volhoudt heeft een doel wie opgeeft heeft een excuus. Hard blijven werken is de boodschap voor iedereen, starters, gevorderden maar ook voor assistenten en leraars is dit de gouden regel!
Siu LIm Tao

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: