Aanpassingen ledenwebsite

Ledenniveau’s

Er zijn nu 4 niveaus op de ledenwebsite:

  • Niveau 0: Vrij lid
  • Niveau 1: Niet-actief lid
  • Niveau 2: Actief Lid
  • Niveau 3: Zhonggao

Alleen als je lidgeld betaald heb je toegang tot de volledige website. Bij langere afwezigheid door kwetsuur of vakantie ga je naar niet-actief lid. Je krijgt dan wel nog alle berichten voor de leden zodat je op de hoogte blijft. Als vrij lid krijg je enkel nog de algemene berichten op de website.

Groepen

We gaan terug met groepen werken op de ledenwebsite vandaar dat je ook terug “vriendschapsaanvragen” kan doen. Dat is nodig zodat iemand je kan uitnodigen voor die groepen. Je kan alleen “vrienden” uitnodigen.
Vrienden uitnodigen kan via deze pagina: Leden

Groep vrije training (openbaar)

In deze groep kan je afspreken voor de vrije training. Je kan berichten plaatsen om te vragen of er iemand zin heeft om op een bepaald moment met je te trainen. De emails staan zo ingesteld dat je iedere keer een bericht krijgt als er iemand een bericht in die groep plaatst.

Groep assistenten (privé)

In deze groep komt alle info voor wie assisteert tijdens de lessen, voor de kinderlessen en het Boot Camp. Wil je graag assisteren of assisteer je nu al vraag dan een lidmaatschap aan voor deze groep.
Je kan zelf ook een groep aanmaken als je zelf iets wil organiseren of makkelijk contact wil leggen met een aantal leden onder elkaar.

Groep Siu Lim Tao (openbaar)

In deze groep kan je vragen stellen over Siu Lim Tao en doen we ook de challenges. We starten met een nieuwe challenge morgn 11 december. Wil je graag meedoen maak je lid van de groep en download het bestand 30-dagen SLT Challenge op het evenement 30 dagen Siu Lim Tao Challenge.
Heb je zelf nog ideeën of opmerkingen laat het ons weten. We werken ook aan een volledig nieuwe structuur voor de online trainingen en video’s, binnenkort meer info hierover.
 
 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: