Kung Fu is a way of life!

In onze school leren we je om jezelf te verdedigen maar vooral zal je jezelf ontwikkelen. Je zal niet alleen je lichaam transformeren maar heel je leven. Je zal een zekere rust ontwikkelen in je doen en je zal een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen en respect waarnemen.

Je zal positiever in het leven staan en leren appreciëren wat echt belangrijk is.

Niemand is te oud, te zwak, te zwaar, te groot of te klein en je hebt geen voorafgaande kennis nodig. Het maakt niet uit wat je fysieke paraatheid op dit ogenblik is, iedereen heeft voordeel van de diverse oefeningen die in onze school worden gegeven.

Zelfs al ben je fysiek uitstekend in orde dan nog kan je tijdens de opwarming jezelf 100% uitleven. want ja er wordt fysiek hard gewerkt maar iedereen op zijn/haar eigen niveau. En dit zowel door de heren als door de dames.

We leren je niet hoe je mensen moet “aframmelen”. We leren je om jezelf zo te ontwikkelen dat je kan verwachten dat je jezelf nooit zal moeten verdedigen. Maar als het toch moest gebeuren zal je er klaar voor zijn.

De essentie van een Wing Chun Kung Fu beoefenaar is niet om te leren vechten maar om zelfverzekerd en ontspannen te zijn om op momenten van gevaar, snel en krachtig te kunnen reageren.

Wing Chun Kung Fu is geen spel, geen sport maar een manier van leven. Je ontwikkelt jezelf door je lichaam en geest te trainen. Door veel en hard te trainen zal je fysiek sterker worden, je uithouding zal verbeteren, je balans en je flexibiliteit zullen verhogen. Je zal anders beginnen bewegen, soepel, met veel zelfvertrouwen, je zal meer energie hebben en je zal anders beginnen denken met meer rust en respect naar anderen toe.

Wing Chun Kung Fu is een kunst een Martial Art, je transformeert jezelf in een kunstwerk, je werkt aan je gezondheid. Doordat je zelf gezonder en gelukkiger bent zal je ook in staat zijn om anderen rondom je gelukkiger te maken.

In onze school wordt je omringd door vrienden, familie die elkaar allemaal kennen en die ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Je zal snel deel uitmaken van deze familie. Iedereen helpt iedereen en er is geen afgunst, iedereen probeert beter te zijn dan gisteren niet beter dan iemand anders.

Wil je graag deel uitmaken van onze familie, onze school? Neem dan deel aan het volgende Wing Chun Boot Camp!
[et_bloom_inline optin_id=optin_30]

Recente Artikels

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »