Seminarie Ardennen

De details van het jaarlijkse seminarie staan op de website.

Dit jaar wordt er niet naar Oostenrijk gegaan maar trekken we naar de Ardennen. Dus iets dichter bij huis zodat het ook mogelijk is om voor 1 dag over en weer te komen, het is ongeveer 1,5-2 uur rijden.

Het trainingskamp gaat door van 17 tot 24 augustus en zal dit jaar vooral gericht worden op de trainingen en lessen maar er zijn heel veel mogelijkheden in de buurt voor gezinnen en/of partners om activiteiten te ondernemen.

Een niet te missen trainingskamp om een week ondergedompeld te worden in Wing Chun. We gaan alle vormen overlopen en er iets meer tijd insteken dan de voorbijgaande jaren. Dus basis Wing Chun training minstens 4 uur per dag (meer voor wie dat wenst)

Voor alle details kan je naar het evenement gaan op de website je moet wel inloggen: Evenement seminarie Ardennen

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: