Foto’s Seminarie GM Samuel Kwok

Het was weer een uitzonderlijk weekend dankzij de indrukwekkende energie en lessen van Grootmeester Kwok op 70-jarige leeftijd, waarvoor onze dank aan hem. Maar ook een grote dank u aan iedereen die deelnam en dan zeker onze kung fu broeders uit Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Zelzate.
Toch ook nog even vermelden dat onze eigen studenten weer op geen inspanning hebben gekeken om mee dit event te organiseren en ervoor te zorgen dat al onze gasten uiterst tevreden waren over de gastvrijheid die zij mochten ervaren. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk.
Dit zijn de eerste foto’s van zaterdag van het seminarie van Grootmeester Samuel Kwok in onze school op 2 juni 2018.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

Wing Chun Pai Trainingskamp te Oevel

Enkele foto’s van ons eerste Wing Chun Pai trainingskamp sinds lang.  Hierbij bedanken we Bernd en Esther om ons uit te nodigen. Heel wat werk

%d bloggers liken dit: