Trainingskamp Ardennen

Het jaarlijks trainingskamp in de Ardennen was een absolute voltreffer en was het beste trainingskamp dat we al deden. Dankzij de voortreffelijke organisatie van Sifu Ive en Jor Gao Leo verliep de hele week zonder enig probleem.
Achter en voor de schermen hebben zij keihard gewerkt om deze week tot een succes te maken waarvoor een heel grote dank u van iedereen. Maar ook alle andere deelnemers, in totaal waren we met 39, hebben hun deel gedaan om er een heel toffe, gezellige maar ook harde trainingsweek van te maken. Zonder uitzondering heeft iedereen meegeholpen met de kleine en grote taken die er waren. En nog belangrijker iedereen droeg bij tot de geweldige sfeer die er heel de week heeft geheerst van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ook de partners en de dames van Qi Gong die aanwezig waren hebben bijgedragen tot een fantastische week met hun enthousiasme en steeds bereidwillige hulp.
Zowel de locatie als de voorzieningen en elke maaltijd waren tip top in orde en zijn zeker voor herhaling vatbaar.
’s Ochtends zijn we elke dag gestart met een half uur Qi Gong voor het ontbijt en daarna 2 uur training voor de middag en 2 uur na de middag. ’s Avonds werd er dan nog vrij getraind op de dummy en chi sao.
We hebben heel de week hard gewerkt en hebben heel het Wing Chun Kung Fu systeem overlopen van Siu Lim Tao tot en met Baat Cham Dao (vlindermessen). We hebben uiteraard niet op alles kunnen ingaan van elke vorm maar hebben toch een introductie tot elk niveau trachten te geven. We hebben alle examens overlopen van gordel wit tot gordel zwart maar uiteraard niet in detail.
Na een week was de vermoeidheid duidelijk aanwezig bij de meeste deelnemers maar dat is ook normaal na een week met prachtig weer en al de uren van training in de buitenlucht.
Hieronder enkele foto’s, het zijn maar een paar foto’s maar via deze link kan je ze allemaal bekijken: Foto’ Ardennen 2018.
In ieder geval zorg dat je er volgend jaar bij bent want het is absoluut de moeite waard. Nogmaals bedankt iedereen voor een superleuke week.

 

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: