Trainingskamp Ardennen

Het jaarlijks trainingskamp in de Ardennen was een absolute voltreffer en was het beste trainingskamp dat we al deden. Dankzij de voortreffelijke organisatie van Sifu Ive en Jor Gao Leo verliep de hele week zonder enig probleem.
Achter en voor de schermen hebben zij keihard gewerkt om deze week tot een succes te maken waarvoor een heel grote dank u van iedereen. Maar ook alle andere deelnemers, in totaal waren we met 39, hebben hun deel gedaan om er een heel toffe, gezellige maar ook harde trainingsweek van te maken. Zonder uitzondering heeft iedereen meegeholpen met de kleine en grote taken die er waren. En nog belangrijker iedereen droeg bij tot de geweldige sfeer die er heel de week heeft geheerst van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ook de partners en de dames van Qi Gong die aanwezig waren hebben bijgedragen tot een fantastische week met hun enthousiasme en steeds bereidwillige hulp.
Zowel de locatie als de voorzieningen en elke maaltijd waren tip top in orde en zijn zeker voor herhaling vatbaar.
’s Ochtends zijn we elke dag gestart met een half uur Qi Gong voor het ontbijt en daarna 2 uur training voor de middag en 2 uur na de middag. ’s Avonds werd er dan nog vrij getraind op de dummy en chi sao.
We hebben heel de week hard gewerkt en hebben heel het Wing Chun Kung Fu systeem overlopen van Siu Lim Tao tot en met Baat Cham Dao (vlindermessen). We hebben uiteraard niet op alles kunnen ingaan van elke vorm maar hebben toch een introductie tot elk niveau trachten te geven. We hebben alle examens overlopen van gordel wit tot gordel zwart maar uiteraard niet in detail.
Na een week was de vermoeidheid duidelijk aanwezig bij de meeste deelnemers maar dat is ook normaal na een week met prachtig weer en al de uren van training in de buitenlucht.
Hieronder enkele foto’s, het zijn maar een paar foto’s maar via deze link kan je ze allemaal bekijken: Foto’ Ardennen 2018.
In ieder geval zorg dat je er volgend jaar bij bent want het is absoluut de moeite waard. Nogmaals bedankt iedereen voor een superleuke week.

 

Recente Artikels

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »