35-40-50-60-70 Te oud voor Kung Fu?

Droomde jij ook weg als jonge gast bij de films van Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Li, Donnie Yen? Wilde je ook altijd al een krijgskunst beoefenen zoals al die krijgskunstenaars? Bewonder je nog altijd die oude Chinese krijgskunstenaars om hun kunsten, discipline, lenigheid en andere vaardigheden?
Maar je bent er nooit toegekomen of op een bepaald moment in je leven ben je wel eens begonnen maar door omstandigheden ben je ermee gestopt of moeten stoppen. De jaren gingen voorbij en ergens is het altijd wel in je achterhoofd blijven sluimeren. Maar hoe ouder je wordt hoe meer je denkt dat dit voor jou niet meer kan. En dat je nooit meer een Martial Art zal kunnen beoefenen.
Niets is minder waar, Wing Chun Kung Fu kan je nog op elke leeftijd beoefenen. Het is zelfs zo dat veel van onze leden pas op latere leeftijd zijn gestart. Wat niet wegneemt dat hoe vroeger je begint hoe beter.
De kinderen starten vanaf 6 jaar en bij de volwassenen start je vanaf 14 jaar maar ook iedereen die ouder is kan nog perfect starten. Veel van onze leden voelen zich beter, gezonder, leniger en fitter en dit reeds na enkele weken/maanden van regelmatig de lessen bij te wonen.
Het is heel belangrijk voor je gezondheid om regelmatig te bewegen en ongeacht je huidige fysieke conditie en ouderdom is Wing Chun Kung Fu en de opleiding die je krijgt in onze traditionele Chinese school de ideale manier om gezond ouder te worden. Iedereen traint volgens eigen niveau en mogelijkheden met een persoonlijke begeleiding.
Kom kennismaken en volg 1 maand lang de lessen en verbaas jezelf, ook jij kan nog een volbloed krijgskunstenaar worden in geest en lichaam. Schrijf in via het formulier hieronder, aarzel niet en neem nu de beslissing, dit is de eerste dag van je nieuwe leven! Wil je meer info kijk dan even op deze pagina: LES VOOR BEGINNERS

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: