Nieuwe Beginnerscursus Wing Chun Kung Fu Januari 2019

Op zaterdag 5 januari start een nieuwe beginnerscursus van 1 maand. Lessen te Mortsel van 10u00 tot 12u00. We starten met ongeveer een half uur opwarming. We werken onder andere aan uithouding, fitheid, kracht en flexibiliteit. Daarna volgen telkens gevarieerde lessen van vormen, werken met pads, praktijkoefeningen, chi sao, drills, zelfverdediging, technieken, enz… elke les is anders en toch herhalen we heel dikwijls zodat het niet erg is als je een les mist of door werk of andere verplichtingen niet alle lessen kan volgen.

TRAIN MET ONZE LEDEN

Kom trainen met onze leden en ontdek hoe het is om Wing Chun Kung Fu te leren in onze school.

Al onze leden trainen samen op zaterdag en apart op de andere dagen volgens niveau. Iedereen helpt iedereen. De familiale sfeer in de school is belangrijk voor een optimale omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Onze leden staan garant voor leuke en aangename lessen waarbij de focus ligt op elkaar beter maken zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

IEDEREEN IS WELKOM

Iedereen vanaf 14 jaar kan en mag deelnemen.

Leeftijd, geslacht of fysieke conditie zijn niet belangrijk, iedereen kan starten met Wing Chun Kung Fu.

Jong, oud, man, vrouw iedereen is welkom en iedereen volgt de regels van de school. Iedereen krijgt een persoonlijke begeleiding.

Kom op deze lessen proberen of het ook iets voor jou is. Start nu met de eerste dag van je nieuwe leven.

TRADITIONELE CHINESE KRIJGSKUNST

Wing Chun Kung Fu is niet alleen zelfverdediging, in onze school werken we aan je zelfrespect, persoonlijke groei, je zelfvertrouwen, je uitstraling, je fysieke en mentale gezondheid.

Met respect voor eeuwen oude Chinese tradities en waarden.

Maak deel uit van een echte Kung Fu familie in de grootste Wing Chun school van België met wereldwijd erkende certificaten en internationaal gereputeerde opleiding.

Lessen: Mechelsesteenweg 145 – 2640 Mortsel start zaterdag 5 januari 10u00-12u00 zorg dat je erbij bent schrijf nu in!

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: