Goede voornemens duren gemiddeld 12 dagen!

En daarna gaan we terug gewoon verder met ons leven zoals het jaar ervoor. Dat is jammer want we hebben steeds weer dat goede voornemen om dat volgende jaar echt wel eens verandering te brengen in ons leven en eindelijk eens iets te gaan doen aan onze gezondheid. Want op nummer 1 van alle wensen die het meest worden gegeven met nieuwjaar staat:

we wensen je een goede gezondheid want dat is toch het belangrijkste

Maar jammer genoeg blijft er na 12 dagen (gemiddeld) niet veel over van onze goede voornemens. Wat je ook wil doen zonder een goede planning en de tijd in te plannen in je schema zal het niet lukken. Dat bewijzen de talloze statistieken waarmee we rond deze periode om de oren worden geslagen.

Ben jij ook één van de gemiddelde mensen die na 12 dagen stopt met je goede voornemens of ben jij de uitzondering die je leven in eigen handen neemt? Ben jij diegene die dit jaar echt ervoor gaat en je wensen/dromen waarmaakt? Ga jij dit jaar de voornemens omzetten in realiteit?

Of die eindelijk toch eens de stap gaat zetten om dat te doen wat je altijd al wou doen. Je weet zelf wel welk voornemen je hebt gemaakt en we zijn nog geen 12 dagen ver dus misschien lukt het dit jaar wel.

Misschien is dat Wing Chun Kung Fu? Of misschien iets anders? Maar tijd maken voor je gezondheid is zo belangrijk dat wij dat als één van onze speerpunten hebben gemaakt in onze opleiding. Wij zijn klaar om je op een persoonlijke en professionele manier te begeleiden om je te helpen in al wat je wil bereiken. ben jij er ook klaar voor?

Indien ja …

Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij voor de cursus die nu zaterdag start. Zorg dat je erbij bent en zorg ervoor dat dit het jaar wordt waarin je echt die voornemens langer dan 12 dagen volhoudt en met onze hulp hopelijk voor de rest van je leven. We wensen je in ieder geval een “gezond” en gelukkig 2019!

Recente Artikels

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »