Goede voornemens duren gemiddeld 12 dagen!

Goede voornemens duren gemiddeld 12 dagen!

En daarna gaan we terug gewoon verder met ons leven zoals het jaar ervoor. Dat is jammer want we hebben steeds weer dat goede voornemen om dat volgende jaar echt wel eens verandering te brengen in ons leven en eindelijk eens iets te gaan doen aan onze gezondheid. Want op nummer 1 van alle wensen die het meest worden gegeven met nieuwjaar staat:

we wensen je een goede gezondheid want dat is toch het belangrijkste

Maar jammer genoeg blijft er na 12 dagen (gemiddeld) niet veel over van onze goede voornemens. Wat je ook wil doen zonder een goede planning en de tijd in te plannen in je schema zal het niet lukken. Dat bewijzen de talloze statistieken waarmee we rond deze periode om de oren worden geslagen.

Ben jij ook één van de gemiddelde mensen die na 12 dagen stopt met je goede voornemens of ben jij de uitzondering die je leven in eigen handen neemt? Ben jij diegene die dit jaar echt ervoor gaat en je wensen/dromen waarmaakt? Ga jij dit jaar de voornemens omzetten in realiteit?

Of die eindelijk toch eens de stap gaat zetten om dat te doen wat je altijd al wou doen. Je weet zelf wel welk voornemen je hebt gemaakt en we zijn nog geen 12 dagen ver dus misschien lukt het dit jaar wel.

Misschien is dat Wing Chun Kung Fu? Of misschien iets anders? Maar tijd maken voor je gezondheid is zo belangrijk dat wij dat als één van onze speerpunten hebben gemaakt in onze opleiding. Wij zijn klaar om je op een persoonlijke en professionele manier te begeleiden om je te helpen in al wat je wil bereiken. ben jij er ook klaar voor?

Indien ja …

Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij voor de cursus die nu zaterdag start. Zorg dat je erbij bent en zorg ervoor dat dit het jaar wordt waarin je echt die voornemens langer dan 12 dagen volhoudt en met onze hulp hopelijk voor de rest van je leven. We wensen je in ieder geval een “gezond” en gelukkig 2019!

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer berichten

Kids KungFu 2022-2023

Groepsfoto van Kids KungFu seizoen 2022-2023. Jammer genoeg kunnen we op dit ogenblik geen nieuwe Kids meer aannemen omdat het