Start in juli met Wing Chun Kung Fu

Op woensdag 3 juli kan je starten met Wing Chun Kung Fu lessen in onze school.

Tijdens de maand juli kan je mee komen trainen met al onze andere leden en zo onmiddellijk deel uitmaken van onze Kung Fu familie.

Ideaal om kennis te maken met deze uitzonderlijke krijgskunst die niet alleen gericht is op praktische zelfverdediging maar zoveel meer te bieden heeft.

Wing Chun Kung Fu is een eeuwenoude Chinese krijgskunst en we proberen in onze school om ook de tradities in ere te houden. Zelfrespect en respect naar anderen zijn heel belangrijk in onze opleiding maar we werken ook aan je zelfvertrouwen, uitstraling, gezondheid en fysieke paraatheid.

Eigenschappen die je in je dagelijkse leven kan toepassen om beter te leren omgaan met de dikwijls stressvolle momenten die je leven soms bepalen.

Schrijf je nu in en start tijdens de vakantiemaanden met de rest van je leven.

Onze school en zijn lesgevers staan garant voor een internationaal erkende, professionele opleiding

In juli en augustus zijn er lessen op woensdag, donderdag en zaterdag en trainen alle leden samen, perfect om ook de meer gevorderde leden te leren kennen en samen met hen te trainen. Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt dus beslis en schrijf in zodat je zeker bent dat je kan deelnemen.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: