Trainingskamp Ardennen 2019

Wing Chun Pai Events

Trainingskamp Ardennen 2019

29 juli tot 5 augustus te Commanster/Vielsalm.

Het trainingskamp zit er weeral op en het is zoals altijd voorbij gevlogen. Ik wil bij deze iedereen bedanken die aanwezig was en er weer voor zorgde dat de familiale sfeer die er in de school heerst werd doorgetrokken naar deze week.

Het is niet altijd evident om een hele week met een groep mensen samen te leven en te trainen maar telkens weer slagen we erin om dat in de beste verstandhouding te doen. Iedereen zonder uitzondering hielp mee om de maaltijden te verzorgen en te zorgen dat alles rimpeloos verliep.

Wat mij betreft was het weer een fantastische week waarbij we veel trainden maar er ook veel plezier werd gemaakt. Minpuntje is natuurlijk de kwetsuur van Frans die toch 2 breukjes in de voet heeft en 6-8 weken buiten strijd zal zijn. 

Hieronder enkele foto’s verdeeld over de diverse activiteiten, dus zeker tot helemaal onderaan scrollen om alle foto’s te bekijken.

Bedankt iedereen en in het bijzonder Sifu Ive en Simo Veke die achter en voor de schermen nog heel veel werk hebben gedaan om alles in goede banen te leiden.

 

Training aan het chalet.
Buiten stappen en trainen, ideaal!

Ondanks de weersvoorspellingen bleef het heel de week droog en was het met 20-23° een ideale temperatuur om te trainen.

We hebben elke dag 5-6 uur getraind vanaf 7u00 ’s ochtends. Meestal op onze verblijfplaats. Enkele foto’s hieronder.

Training op het meer
Trainen op het water te Vielsalm.

Sifu Ive gaf een les op het water, eerst Siu Lim Tao en daarna enkele eenvoudige oefeningen. 

Blote voeten wandeling
Een leuke uitstap op vrijdag.

Een wandeling door de natuur op blote voeten en voor een enkeling een natte broek maar daar is jammer genoeg geen bewijsmateriaal van.

Wandeling op zondag
Laatste dag van het trainingskamp

Na een korte wandeling die een tijdje naar beneden ging en vandaar ook weer (stijl) bergop ging werd er een uurtje getraind in het bos. Daarna volgde een pick nick en terug een korte wandeling.

Ontspanning
Elke dag een leuke afsluiter

s’ Avonds zorgden vuurmeester Aleksander en DJ Serge voor de nodige gezelligheid maar werd er ook nog verder getraind door sommigen op de dummy of wat vrije chi sao.

Tijd om te eten
Uiteraard was er ook een Chinees restaurant.

Dankzij het goede weer hadden we de mogelijkheid om 2x een BBQ te doen maar we gingen ook naar een Chinees restaurant te Vielsalm. 

De ochtendploegen deden ook weer uitstekend hun best met eieren en spek, pannenkoeken, wafels, etc…

Certificaten
Laatste dag

Zoals steeds sloten we de trainingsweek af met met de uitreiking van de certificaten.

Er werd door iedereen uitstekend gewerkt en alle deelnemers waren extra gemotiveerd om er ook volgend seizoen weer in te vliegen.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: